2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حال ندارم بگردم بیا برو تاپیک منو بخون ببین چیزی توش پیدا میکنی؟

فقط من چندتا رمان دارم پایه ثابتمن 

بگذار امین دعایت باشم

ادم دزدی به بهانه عشق

خشت و آیینه

بانوی قصه

بغض ترانه ام شو

برای من بمون برای من بخون

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

من بچه ک بودم کلی کتاب داستان بچه گانه داشتم هر سال میرفتم نمایشگاه کتاب می خریدم راهنمایی بودم رمان های ترسناک و آر ال استاین می خوندم دبیرستان م رمانای عاشقونه الان خیلی سال رمان نخوندم ۱۰ سال میشه

خدا با من است 🙌🌹
حال ندارم بگردم بیا برو تاپیک منو بخون ببین چیزی توش پیدا میکنی؟ فقط من چندتا رمان دارم پایه ثابتمن ...

مرسی عزیزم

خیلی وقته نخوندم یادم رفته

کدومشون خوبه الان بخونم

ی مقدار +۱۸ باشه خوبه😜

من کتاب ه‍مجوره میخونم. ولی رمان ایرانی کم خوندم ‌‌. ولی رمان های م. مودب پور  خیلی دوست دارم ر

مان قدیمی پریچهر از ایشون خیلی دوست داشتم خیلی قشنگ بود باهاش هم میخندی هم گریه می‌کنی قلمش عالی.واسه دهه ۸۰ هست اگه گیرت بیاد بخونش

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
من کتاب ه‍مجوره میخونم. ولی رمان ایرانی کم خوندم ‌‌. ولی رمان های م. مودب پور  خیلی دوست دارم ز ...

مودب پور گندم خیلی قشنگ بود پریچهر خریدم بعد گفتن آخرش بد تموم میشه نخوندم اصلا نمی دونم چی شدش کتابم 

خدا با من است 🙌🌹