2777
2789
عنوان

آزاد

155 بازدید | 21 پست

من یه بار طلاق گرفتم یه بچه هم دارم با آقای ازدواج کردم که 5 سال من بزرگتر هستم الانم دوتا بچه دارم الان داره بهم خیانت می کنه لطفاً کسی هست بیا داصلا حالم خوب نیست کسی تجربه ای داره بهم بگه من چیکار کنم

به رووش نیار پرررو و وقیح میشه

اگه نمیخوای جدا شی

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به رووش نیار پرررو و وقیح میشه اگه نمیخوای جدا شی

امروز دعوا کردم به داداشش زنگ زدم گفتم بیا برادر آسفالت جمع کن تکلیف منا روشن کن با اونی که چت کرده بود پیام دادم

یک سال ناخواسته باردار شدم سه تا 

واقعیتش سخته با ۳ تا بچه جدا بشی. اونم وقتی که پدر بی مسئولیت و خائن دارن...

بنظرم برید مشاور. شاید با مشاوره گرفتن رفتارش درست بشه.

اگه نشد دیگه باید شرایطتو بسنجی و یه تصمیم درست بگیری

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

اشتباه کردی به خانواده ش گفتی 

اگه قصد جدا شدن نداری 

فکر کردی الان خانواده ش طرف تو رو میگیرن 

اگه این کارم کنن فقط ظاهری هست و به محض اینکه شوهرت بگه این زندگی رو نمیخوام اونا هم پشت پسرشونو میگیرن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
واقعیتش سخته با ۳ تا بچه جدا بشی. اونم وقتی که پدر بی مسئولیت و خائن دارن... بنظرم برید مشاور. شاید ...

خانوادم منا با بچه های این نمی‌خواد میگن بچه هاش ول کن بیا خودت

دقیقآ خیلی پروو هست بیش از حد بچه دارم چیکار کنم حرف مردم کجای دلم بزارم یه بار جدا شدم

حرف مردم گه به درک 

همیشه حرف مفت زیاد میزنن

ولی عاقلانه رفتار کن اگه جدا نمیخوای بشی

خانوادم منا با بچه های این نمی‌خواد میگن بچه هاش ول کن بیا خودت

بچه های ی جفتتونن. هر دوتاتون مسئولیت دارید.

اون بچه ها خودشون نخواستن بدنیا بیان

اشتباه میکنی اگه ولشون کنی و دیگه سراغشونو نگیری

حداقل نصف هفته باید پیش تو بیان

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

منم مشکلم خیانته و دارم روانی میشم ب جایی زسیدم حودش میگه برو نمیخوامت

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اشتباه کردی به خانواده ش گفتی  اگه قصد جدا شدن نداری  فکر کردی الان خانواده ش طرف تو رو ...

میخوام جدا بشم بچه هام کوچیک تحمل خیانت ندارم خانوادم  هم منا با بچه ها راه نمیدن خونه

منم مشکلم خیانته و دارم روانی میشم ب جایی زسیدم حودش میگه برو نمیخوامت

خیلی سخته خیلی هر لحظه اذیت میشه آدم بچه داری اگر نداری جدا شو آدم خیانت کار آدم دیوانه می کنه آرامش می گیره منم زندگیم جهنم 

خیلی سخته خیلی هر لحظه اذیت میشه آدم بچه داری اگر نداری جدا شو آدم خیانت کار آدم دیوانه می کنه آرامش ...

بچه دارم و ن جا دارم ن پول ن حمایت ن کار ن هیچی 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.