شوهرم خیانت میکنه متاسفانه هیچ مدرکیم ندارم امشب تعقیبش کردم ک متوجه شد و خونه کلی کتکم زد چجوری مدرک ازش جمع کنم
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه ب ماشین مربوط میشه تو ماشین میتونی ی سیستمی کار بزاری ک صدا ضبط کنه
ب اونم مربوطه اما چون یبار گوشی انداختم متوجه شد ن ماشین دستم میده ن کلیدشو میاره خونه
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
به یه نفر که بهش اعتماد داری بگو تعقیبش کنه کلی ازش فیلم و عکس بگیره
ندارم اون ادمو و متاسفانه شوهرم خیلی تیز و احتیاط کاره
ندارم اون ادمو و متاسفانه شوهرم خیلی تیز و احتیاط کاره
رفیق صمیمی و خواهر هم نداری
یا اینکه ی مدت خودت بزن به بیخیالی انگار ک دیگ برات مهم نباشه عادی عادی تا چند مدت زندگی کن برو بیرون که ترسش کم بشه راحت بره پی خیانتاش تو یدفعه ای مچش بگیری
میتونی با یه وکیل هم صحبت کنی شاید راهکار خوبی بهت داد
رفیق صمیمی و خواهر هم نداری یا اینکه ی مدت خودت بزن به بیخیالی انگار ک دیگ برات مهم نباشه عادی عادی ...
خیلی سعی کردم ایکار کنم نتونستم الانم ترسی نداره راحته فقط جوریه ک من نفهمم حتی ماشین هیچوقت دستم نمیده