sepideh73kh مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 491 عنوان مشکلات 48 بازدید | 3 پست اینجا کسی بوده از سخت ترین مشکلات زندگیش بیرون بیاد چرا مشکل من تموم نمیشه 1401/11/15 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_جونم_هست عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4617 من یه جوری بودم که باورم نمیشد تاهمین دوماه پیش کسی بدون مشکل وخوشبخت باشه به خداتوکل کردم الان آرامش دارم آرامش درونی خیلی مهمه خدابه هممون کمک کنه یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
sepideh73kh مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 491 من یه جوری بودم که باورم نمیشد تاهمین دوماه پیش کسی بدون مشکل وخوشبخت باشه به خداتوکل کردم الا ... برامون دعا کن دعا کن شرمنده مردم نشیم دعا کن خواهش میکنم برامون
خدا_جونم_هست عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4617 برامون دعا کن دعا کن شرمنده مردم نشیم دعا کن خواهش میکنم برامون انشالله عزیزم خدا خودش کمکتون کنه به حق امام علی(ع) توروز تولدش آبروتونو وعزتتونو حفظ کنه مشکلتون حل بشه❤️🙏🏻 یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️