2777
2789
عنوان

بدهکار

188 بازدید | 10 پست

اینجا کسی هست بدهی داشته باشه نه کم ها خیلی زیاد ما ازمون کلاهبرداری کردن ۴ میلیارد پول مردم ب واسطه ما 

الان پولشونو از ما میخوان ماهم نداریم بدیم نمیدونم‌چیکاز کنم نمیدونم زندگیمو چطوری بگذرونم خسته شدم 

وای چطور اخه

این همه پول

من ۱۱تومن بدهکارم از دخترعمم گرفتم تازه گفته بهش فکر نکن هروقت داشتی بده و هرجور تونستی بده هرشب و هرروز فکرم مشغولشه بااین درامدمم خوبه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره مردمی که تو این تورم پولشون رو کلاهبردارا میخورن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کی برده؟برو زندگیشو سیاه کن زنش بچش ننش باباش.ابروشو تودر همسایه ببر.والا من شاید حتی خانوادش گروگان ...

طرفو‌گرقنن اما خب شاکی زیاده داره عین گیج و منگا شدم نمیدونم کجا میرم کجا میام 

حالا ببین من چی میکشم 

فقط برات ارزو میکنم حق ب حقدار برسه

پول ب ناحق دادن خیلی سخته

من این ۱۱میلیونی ک قرض کردم ب انضمام ۸میلیون دیگه یعنی ۲۰میلیون ب ناحق جریمه دولت دادم.بابت اینکه از فامیل خودم چک داشتم و پاس نکرد با توقیف اموال ازش گرفتم بعد رفت شکایت کرذ ک این ب من گفته کلاهبردار و حروم خور.دادگاه منو جریمه کرد.منم ازون شکایت کردم ک برای شلاق و ۱۵میلیون نقدی بریدن ولی چون جانباز بود ب لطف بنیاد شهید و جانبازان بخشیده شد.و ۲۰میلیون جریمه من ک یکسالم ب هردری زدم باید پرداخت بشه

۸تومن دادم مونده ۱۲تومن دیگه

برای این زورم میاد 

فقط برات ارزو میکنم حق ب حقدار برسه پول ب ناحق دادن خیلی سخته من این ۱۱میلیونی ک قرض کردم ب انضمام ...

سخته درکت میکنم خیلی سخته 

من خسته شدم از بس کش دار شد خسته شدم از بس شرمنده مردم شدیم ک نمی تونیم بدهی‌شون رو بدیم برامون دعا کن ک این کلاهبردار پول مردم بده بهشون پس بدیم