2821
2789
عنوان

سقط مکرر

184 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من امشب از دنیا ناامیدم دارم میمیرم نشستم تو اتاق تاریک گریه میکنم

من یه سقط تو ۶هفتهو۲ روز داشتم توقف رشد داشت بعدش یه بارداری شیمیایی و بعدش ک الانه امروز رفتم سنو گفت پوچه یک هفته دیگه گفت باز بیا سنو.....خیلی ناراحتم خیلی نگرانم بنظرتون مشکلم چیه۷ تیرنوبت دکتر دارم برای بررسی.من خیلی زود باردار میشم ته اقدامم ۲ ماهه و ۱ ماهه بوده.....شوهرم یک ساله قندش بالا رفته مرز دیابت نوع ۲ هست .....خودم بیماری زمینه ای ندارم .انقدرمیترسم مشکلی داشته باشم که درمان نشه من عاشق بچه م بخدا میمیرم بچه دار نشم.....بنظرتون من مشکلم احتمالا تو چیه؟

فامیلم نیستیم با شوهرم .....

تعداد رای : 7
نظرسنجی
مشکلم حل شدنیه
7
100%
حل شدنی نیست
0
0%
روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر مشکلی باشه حل شدنیه؟

مشکل ایمنی انعقادی با آمپول رقیق کننده حل میش 

مشکل مورفولوژی اسپرم هم تا حدودی حل میشه با دارو نگران نباش 

ولی حتما به دکتر سقط مکرر مراجعه کن 

مشکل ایمنی انعقادی با آمپول رقیق کننده حل میش  مشکل مورفولوژی اسپرم هم تا حدودی حل میشه با دار ...

اره میرم الان نمیدونم شیاف بزنم یا ن دوروزه نزدم لکه هام بیشتر شده اخه خودم ۶ هفته و ۶ روز بودم ساکم ۶ هفته و خالی بود میترسم شیاف بزنم بچه تشکیل نشه فقط سخت سخت شه

اره میرم الان نمیدونم شیاف بزنم یا ن دوروزه نزدم لکه هام بیشتر شده اخه خودم ۶ هفته و ۶ روز بودم ساکم ...

دکتر چی گفت ؟ گفته صد در صد پوچه؟ 

اندازه ساک اگر کم باشه احتمالا پوچه

دکتر چی گفت ؟ گفته صد در صد پوچه؟  اندازه ساک اگر کم باشه احتمالا پوچه

۶ هفته و ۶ روزم بود گفت ساکت ۶ هفته ست ....هر جایی میخونم میگن ضعیف بودن اسپرم اخه ش هرم جدیدا قندش بالا رفته مرز دیابت نوع۲

۶ هفته و ۶ روزم بود گفت ساکت ۶ هفته ست ....هر جایی میخونم میگن ضعیف بودن اسپرم اخه ش هرم جدیدا قندش ...

چند روز بیشتر عقب نیستی 

به نظرم شیاف استفاده کن تا یک هفته دیگه دوباره سونو بده بعد قطع کن 

قند لب مرز باعث تخریب اسپرم نمیشه 

آزمایش اسپرم کنت و آزمایش dfi اسپرم بده

2823
2791
2779
2792