2777
2789
عنوان

سرایدار هیی.ز..:(

330 بازدید | 26 پست

آقا ما یه سرایدار جوون داریم واسه باغمون بعد ایشون میدونه من ازدواج کردم ولی باز درخواست میده یا یکبار مهمون داشتیم خانوادگی بود انقد هم پروعه تو جمع های ما میاد ما تصمیم گرفتیم جرئت حقیقت بازی کنیم (ایشون داداش داره و گاهی داداشش میاد اون موقع هم بود با دوست داداشش) بعد افتاد که اون یه کاری با من کنه جرعت هم بود همین دوست و داداشش یه چی با خنده زیر گوش میگفتن اونم از خدا خواسته رفت یه گل آورد زانو زد من چیزی نگفتم گلم نگرفتم چون فکر میکردم بازیه تا که این هی خوشش اومد میگف زنم زنم منم دیگ عصبی شدم داشتم وسیله هامو جمع میکردم تا برم که اومد گف ببخشید دیگ تکرار نمیشه منم بخشیدمش اون سری میگ میشه شمارتو رو بدید گفتم چرا گف اگ اتفاقی پیس اومد تماس بگیرم گفتم شماره پدر مادرم رو دارین گف نه که زیاد میاین کلی بهونه آورد ولی من ندادم نمی دونم چجوری شمارم رو گیر آورده وقت و بی وقت زنگ میزنه دیگ نمی دونم چیکارش کنم میترسم همسرم بفهمه ..:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متوجه نشدم چراسرایدارتوجمع شمامیاد؟؟خودتون راهش میدین بعد ب اینجامیرسه تعجبم میکنین؟؟جرعت حقیقتم ...

نه کلی جوون بودیم با چند تا بچه بعد این بچه ها یه سری هاش فامیل این سرایدار بودن اینا باهم دعوا کردن ماهم اومدیم درستش کنیم گفتیم چرا بازی نمی کنین هیچی دیگ این‌هم گفتن شما بیاین ما هم خب حوصلمون سر رفته بود قبول کردیم فک  نمی کردم انقد بی جنبه باشن

یه کم زیادی بهش رو ندادید؟

میدونه تقصیر  بابامه خیلی آدم حسابش کرد ولی اصلا من تو عمرم سرایدار به این پرویی ندیده بودم ما سرایدار قبلی مون خیلی با شخصیت بود 

میدونه تقصیر  بابامه خیلی آدم حسابش کرد ولی اصلا من تو عمرم سرایدار به این پرویی ندیده بودم ما ...

تو رو خدا حواست به خودت باشه...کسی که به زن شوهردار نظر داره قطعا آدم نرمالی نیست..خیلی جدی باهاش رفتار کن

نمی دونم چه رفتاری داره میترسم بهش بگم تاحالا راجب این موضوع بحث نکردم باهاش

ببین خودت بهش بگی بهتر از اینه که خودش بفهمه، تا بره پدرشو دراره مرتیکه عوضیو 

راستشو بخوای قرار نیست آسون‌تر شه!! گریه کن.
تو رو خدا حواست به خودت باشه...کسی که به زن شوهردار نظر داره قطعا آدم نرمالی نیست..خیلی جدی باهاش رف ...

دقیقا اصلا توی جمع نباید همچین آدمی رو راه داد،خدایی نکرده تنها بشن مطمینا ذات پلیدشو نشون میده.

تو رو خدا حواست به خودت باشه...کسی که به زن شوهردار نظر داره قطعا آدم نرمالی نیست..خیلی جدی باهاش رف ...

اره کلا حس خوبی ازش نمی گیرم مثلا یه فروشنده هه بود نزدیک خونه مجردی همسرم من یکبار رفتم انقد یارو صمیمی و هیز برخورد کرد دیگ از جلو مغازش ردم نمیشم چون کلا  حس خوبی نمیگیرم