2777
2789
عنوان

کمک

134 بازدید | 13 پست

خانوما من تو عقد حامله شدم الان هفته۷م شوهرم میگ باید بندازیم نمیشه نگهش داریم من هرچقد میگم تازه داره قلبش شکل میگیره چجوری دلت میاد سقط شه گوش نمیده عروسیمونم بعد عیده شما بگید من چه خاکی بریزم تو سرم من بچمو میخام بعدشم میترسم بعد سقط دیگ بچه دار نشم میشه راه درستو بگید بندازم یا نگه دارم طفلک انقد بی اذیته نه حالت تهو دارم ن درد برا همین ب این مظلومیتش بیشتر دلم میسوزه

اگه میخوای ک باید قید عروسی و بزنی همین الان پاشی بری سر خونه زندگیت اگه ام نمی‌خوای تا قبل از ده هفته باید فکری کنی

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ماه کامله بچه

منظورش هفت هفتست

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

بهش بگو مگه اختیار جانش رو داری  که بندازیم ؟؟!! 

اون الان یک انسانه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

گناه داره من وخیلی های دیگه توحسرت بچه هستن انداختنش گناهه مخصوصا اگه قلبش تشکیل شده.چندماه پیش یکی از دوستامون ۵ماهش بود عروسی مفصل گرفت چون مثل شماشده بود بنظرم شوهزتو راضی کن براخودتم سقط ضرر داره هم جسمی هم روحی

بعد عید که دیگه چیزی نمونده  اون موقع هم شکمت معلوم نیست

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷

عزیزم باهاش بحث نکن 

سعی نکن راضی کنی. یک کلام بگو من بچه مو نمی‌کشم و تمام. 

اگر هم بلایی سرت آورد که بچه سقط شد  (مثلا لگد بزنه یا هر کاری ) میتونی ازش دیه بگیری  

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اصلا راضی نشو بگو باید مواظب میبودی حالا هم که داره پا میذاره به این دنیا بچمونه چطور میتونیم بکشیمش با قهر خدا چیکار کنیم مگه عمر ادما دست ما بنده هاس که اینقدر راحت حکم به قتل بدیم اونم بچه ی خودمون که وقتی بیاد میشه عزیزترین ادم روی دنیا واسمون