2777
2789
عنوان

ترا خدا کمک

102 بازدید | 6 پست

من باید چکار کنم خستم پیر شدم دلم یه خنده حسابی میخواد شوهرم اکثر اوقات که ما خواب یا حتی بیداریم خوابه تو اتاق جدا و تاریک ،یا با گوشیشه یه پرده رو باید با دعوا مثلاً دوباره نصب کنه باهامون شوخی نمیکنه زیاد حرف نمیزنه بیکار شده فیلم پو رن هم میبینه جدیدا میگه چرا نمیای پیش هم بخابیم اما من دیگه طاقت بودن باهاش رو ندارم از بس غر میزنه و حاضر نیس عوض بشه از اونور تا میگم طلاق میگه نه دوستت دارم موهام ریخته پوستم داغون شده اما قدرت تصمیم گیری ندارم   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چرا من عرضه تصمیم گیری ندارم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغدواقعادوستت داره توهم داری ازش فاصله میگیری واسه همینه عصبی شده

نداره اگر دوستم داشت پا میشد در طول روز با ما می‌بود همش از ما فاصله میگیره بشدت احساس تنهایی میکنم 

خودتونارحت نکن گلم بشین قشنگ باهاش حرف بزن مشکلتوحل کن

حل نمیشه بخدا هرکی میبینم میگه چقدر لاغر و خراب شدی یک تنه بار یک زندگی رو بدوش میکشم ،یه شب میاد میگه بیا عوض بشیم آدم بشیم اما فردا شب یادش میره  از قبلاً ها که بچه نداشتیم هم اعتیاد به خود ... داشت 

حل نمیشه بخدا هرکی میبینم میگه چقدر لاغر و خراب شدی یک تنه بار یک زندگی رو بدوش میکشم ،یه شب میاد می ...

منم مثل تو بودم قبلاهمش آرزوداشتم میگفتم کاش می‌تونستم واسه یه مدت آره همه چیزازهمه کس فاصله بگیرم تاآروم بشم واقعاسخته شریک زندگیت درکت نکنه وباهاش راحت نباشی من الان۱۰ساله ازدواج کردم باوجودی که باعشق ازدواج کردم ولی هرگزنتونستم حرف دلمورک ب شوهرم بگم همش بامسیج