2789
عنوان

وکس و اصلاح

4091 بازدید | 16 پست

سلام به همگی..دوستان من تا الان از موم و وکس و .. استفاده نکردم فقط با ژیلت شیو کردم که متاسفانه ثمرش شده پوست تیره و موهای کلفت🤦 حالا خواستم اگه دوست داشتین و البته لطفا😄 تجربتونو در اختیار بزارید که کدوم روش اصلاح بهتره، موم یا وکس..من هییییچ‌ آشنایی ندارم! و اینکه لطفا اگر میتونین توضیح بدین روش کار باهاشون هم چطوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم موم برای بدن استفاده میشه. برای صورت وکس خوبه از اونایی که با پد برداشته نمیشنااا.

اعه یعنی برای بدن نمیتونم وکس بزنم؟ آخه انگار وکس راحتتره، پد و اینا نمی‌خواد

عزيزم من ١٠ سال سالن دار هستم و پاكسازي به اين دليل كه كرم ارايشي كه تو منافذ پوستت رفته رو خارج ميكنه به همراه مو و هر ٢٠ روز يكبار مشكلي نداره ولي به صورت يكدست اصلا انجام نشه و بصورت تيكه تيكه باشه

من از اول تا شیش ماه پیش با ژیلت شیو میکردم ۶ ماهه با وکس کار میکنم هم پوستم روشن شده هم موها کم ...

وای چقدررر خوب! میشه بگین چه مارکی استفاده کردین؟ روش کارش رو هم میتونین توضیح بدین اگه مشکلی نیست؟! ببخشیدا🧡

وای چقدررر خوب! میشه بگین چه مارکی استفاده کردین؟ روش کارش رو هم میتونین توضیح بدین اگه مشکلی نیست؟! ...

والا من واسه اولین بارم بود تو گوگل و همین نی نی سایت زدم وکس مارک پروین رو گفتن خوبه ۳۰۰ گرمی ۴۵ تومن خریدم

باید داغش کنی 

من با ظرف خودش میزارم تو قابلمه اب جوش رو گاز ۱۵ دقیقه میمونه برش می دارم 

خودش تو جعبه اش دو تا از این پدا داره بعدشم میشه پارچه سفید استفاده کرد به جاش 

دو تا از این شاسه کوچولو های لوسیون بعد اصلاحم داره تموم شد باید از دارو خانه بخری 

یه کاردک کوچیکم توشه یه خورده که از داغیش رفت جهت رویش موها با کاردک بکش سریع پارچه رو بزار محکم چند ثانیه دوباره تو همون جهت رو پارچه دست بکش یهو خلاف جهت بکن 

اصلا دوبار استفاده کنی فرقش مشخص میشه چقدر کم رنگ و کم میشن موها❤️

والا من واسه اولین بارم بود تو گوگل و همین نی نی سایت زدم وکس مارک پروین رو گفتن خوبه ۳۰۰ گرمی ۴۵ تو ...

خیلی ممنونم😍 فقط یه سوالی، یچیزی که خوندم این بود که وکس نیاز به پارچه نداره و خودش کنده میشه، چطوریه که شما از پارچه استفاده میکنی؟ ببخشید اذیتت کردم گلم

خیلی ممنونم😍 فقط یه سوالی، یچیزی که خوندم این بود که وکس نیاز به پارچه نداره و خودش کنده میشه، چطور ...

الان خودم داشتم به همین میخندیدم موم سرد منظورمه وکس دارم میگم😂😂😂😂

الان عکسشو میزارم