2777
2789
عنوان

زنان زیرک

100 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی کتاب زنان زیرکوخونده وازش نتییجه ای گرفته؟

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖

اره خوبه حتما بخونش

راجع به نتیجه هم راستش خیلی از اون اخلاق های که می گفت رو خودم ذاتا داشتم بقیش هم سعی کردم کامل کنم خودمو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شنیدم کتاب خیلی خوبیه ، شما خوندید ؟

نه منم تعریفشوشنیدم میگه اگه کسی تجربه ای داره بگه تابخرم

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖
اره خوبه حتما بخونش راجع به نتیجه هم راستش خیلی از اون اخلاق های که می گفت رو خودم ذاتا داشتم بقیش ...

اها.منظورم اینه توزندگی مشترکتون کمکی کردیانه

من خوندم شخصیت خودمه 

اها

اها.منظورم اینه توزندگی مشترکتون کمکی کردیانه

خب همون دیگه اخلاقم یه کم و کاستی هایی داشت سعی کردم برطرف کنم

میدونی یه اخلاق هایی ممکنه داشته باشیم که متوجه نباشیم اشتباهن کتاب با ذکر مثال آموزش میده چطور برخورد کنیم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻