2777
2789
عنوان

خونریزی

228 بازدید | 16 پست

دوستان من سر یه شوک شدید در دوازده هفتگی به خونریزی افتاده بودم اما بعد چند روز بهتر شدم ک الان ده روز ازاون خونریزی میگذره خوب شده بودم که امشب دوباره خونریزی شروع شد هر یک دقیقه کللل نوارم خونی میشه در میارم رنگش هم انگار خونه سیاهه خیلی غلیظو سیاه رنگ اما به شدت شدید.. یهامپول پروژسترونم زدم اما کم نمیشه حجم خون 😞بنظرتون این بده ایا الان چیکار کنم شکمم هم اندازه درد پریودی منقبض میشه

تعداد رای : 11
نظرسنجی
برم دکتر
11
100%
خودش خوب میشه
0
0%

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بله استفاده کردم اما چون افسردگی شدید گرفتم باز خونریزیم برگشته من الان جوریم ک فقط توی فکر خودکشیم& ...

خب تو ک افسردگی داشتی قبل از بارداری میرفتی میش روانشناسی روانپزشکی چیزی

میدونی امکانش زیاده افسردگی پس از زایمانم بگیری 

میشه قوز بالاقوز

حالام این حرفارو ولش سریع برو دکتر

وا نرفتی دکتر ک  پاشو برو

همسرم ده روز متوجه شدم با یه زن متاهل دوسته و داعم باهم رابطه جنسی دارن من پسر کوچیکم ی سالس و توی روستام چطور این وقت شب تنها برم دکتر 😞 درصورتی ک غم عالم رو شونه هامه 

خب تو ک افسردگی داشتی قبل از بارداری میرفتی میش روانشناسی روانپزشکی چیزی میدونی امکانش زیاده افسردگ ...

میدونید چرا رنگ خون کااااملا سیاهه و غلیظه؟ سوزنسوزن هم میشه واژنم از داخل

همسرم ده روز متوجه شدم با یه زن متاهل دوسته و داعم باهم رابطه جنسی دارن من پسر کوچیکم ی سالس و توی ر ...

پس چرا نظرسنجی گذاشتی😑😑

ببخشید گلم نمیخوام نمک رو زخم باشم ولی با بچه خیلی کوچیک چرا بازم باردار شدی؟ 

الان شیاف و امپول داری تو خونه استفاده کنی

و داداش نداری بگی برسوننت شهر 

میدونید چرا رنگ خون کااااملا سیاهه و غلیظه؟ سوزنسوزن هم میشه واژنم از داخل

با این توصیفات امکان سقط خیلی زیاده

خودم سقط داشتم و همین حالتارو داشتم 

بنظرم اگر میتونی و کسی هست ببرنت  بیمارستان شهرتون 

پس چرا نظرسنجی گذاشتی😑😑 ببخشید گلم نمیخوام نمک رو زخم باشم ولی با بچه خیلی کوچیک چرا بازم باردار ...

من تچی روستا غریبم کسیو ندارم بارداریم نا خواسته بود دلم نیومد سقط کنم و اینکه چاره ایی جز کمک گرفتن از شما نداشم😞

من تچی روستا غریبم کسیو ندارم بارداریم نا خواسته بود دلم نیومد سقط کنم و اینکه چاره ایی جز کمک گرفتن ...

ای خدا 

ما ک کاری از دستمون بر نمیاد 

اون شوهر عزیزت اگر خونه اس بهش بگو 

ای خدا  ما ک کاری از دستمون بر نمیاد  اون شوهر عزیزت اگر خونه اس بهش بگو

شوهرم هیجده چرخ داره بااین حالم اماده ی رفتن ب بار شده توی همون ماشینی ک توش چندین بار اون زنو اورده 🖤