2777
2789
عنوان

گیلدخت

389 بازدید | 20 پست

سریال قشنگیه ولی اوایلشو ندیدم ومتوجه نشدم خانواده گلنارچرا اسیر شدن.... 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

بد نیس خوبه ولی داره حوصله سربر میشه نه آصف حرکتی میزنه نه تقی یا اسماعیل فکرکنم مثل فیلمای ترکی میخوان طولانی پخش کنن😂

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسماعیل چجوری این همه وقت با اون تیر زنده مونده اخه😑

من همش میگفتم این زندست ولی نتونستم ثابت کنم تا هفته پیش ک سروکلش پیدا شد 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بد نیس خوبه ولی داره حوصله سربر میشه نه آصف حرکتی میزنه نه تقی یا اسماعیل فکرکنم مثل فیلمای ترکی میخ ...

فکرآدمو میبره به گذشته های دورونوع زندگیشون

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

سلام .بخاطر ی نامه ک بین طاووس و اون دیوونه عاصف نوشته شده بود وتوبین راه نامه بدست پدر گلناز رسید .

سلام گلم نامه رو متوجه شدم.. ولی چجوری خانوادشو اسیر کردن وعمارتشونو اشغال کردن؟ 

سلام گلم نامه رو متوجه شدم.. ولی چجوری خانوادشو اسیر کردن وعمارتشونو اشغال کردن؟ 

گفتن میایم برا خاستکاری گلنار...دیگه ی سری سرباز هم پشت در گذاشتن ازقبل و مهربان بانو هم باهاشون همکاری کرد در عمارت باز کرد همه طرف بهشون حمله کردن اسماعیل هم نیر خورد 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اره دقیقا ب نظرت چی میشه تهش؟

مثل همه سریالای ایرانی.. حتما.. دختره یجوری خانوادشو نجات میده واون اسماعیلم که زنده اس وبا کمک اون اهالی وآدم خوبا میان دودمان طایفه قاجار  رو میریزن بهم.. البته این طایفه که تو سریاله وگرنه واقعیت تاریخی بعید میدونم داشته باشه