2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم همینقدر وحشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 89 پست

عزیزم رو جدایی فکز کن 

ازدواج و زیر یه سقف رفتن با همچین شوهری سخته 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
۱۵۰ میلیون  ۲ میلیارد

عزيز جان هر ماشيني كه باري باشه اسمش وانته 

حالا اينكه پول ايران بي ارزشه حقيقت رو تغيير نميده ها 

اون ماشين همچنان اسمش وانتهههه

اين كه ماشين سال ٤٨ هنوز تو مملكت استفاده ميشه هم هادي نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂عالی بود 

عزيز جان هر ماشيني كه باري باشه اسمش وانته 

حالا اينكه پول ايران بي ارزشه حقيقت رو تغيير نميده ها 

اون ماشين همچنان اسمش وانتهههه

اين كه ماشين سال ٤٨ هنوز تو مملكت استفاده ميشه هم عادي نيست

واقعا دلم ميسوزه ...

۱۵۰ میلیون  ۲ میلیارد

من از اینا دوس🥲💔

پایینی البته😭😂💔

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
عزيز جان هر ماشيني كه باري باشه اسمش وانته  حالا اينكه پول ايران بي ارزشه حقيقت رو تغيير نميده ...

عزیزم پول ما و مملکت ما مزخرفه که هیچ شکی نیست ولی موضوع اینه هایلوکس باری نیست اسمشم‌ وانت نیست هایلوکسه

عزيز جان هر ماشيني كه باري باشه اسمش وانته  حالا اينكه پول ايران بي ارزشه حقيقت رو تغيير نميده ...

در اطراف شما از تویوتا به عنوان باری استفاده میکنن

ولی 

ماشین لوکسی هست و اغلب جهت افرود استفاده میشه

عزیزم پول ما و مملکت ما مزخرفه که هیچ شکی نیست ولی موضوع اینه هایلوکس باری نیست اسمشم‌ وانت نیست هایلوکسه

عزیزم پول ما و مملکت ما مزخرفه که هیچ شکی نیست ولی موضوع اینه هایلوکس باری نیست اسمشم‌ وانت نیست های ...

هايلوكس يه مدل از برند اصلي تويوتا هست 

بذار ايراني بگم متوجه بشي 

مثلا صبا،١٤١ كه مال پرايد هستن 😀

وانت رو لطفا ترنسليت كن ببين شامل چه ماشينهايي ميشه

اصلا يعني چي 

به خدا وانت به معني نيسان آبي و پيكان و اون دمپايي جلو بسته (پرايد وانت ) نيست😧

هايلوكس يه مدل از برند اصلي تويوتا هست  بذار ايراني بگم متوجه بشي  مثلا صبا،١٤١ كه ...

بله عزیزم شما با کاپرا و هایلوکس یونجه  های گوسفندهای روستاتونو جابجا میکنید و خیلی با کلاس هستین ولی تو ایران به غیر از مملکت شما هایلوکس یه ماشین لوکسه    در خارج از ایران به عنوان باربری هم استفاده بشه منطقیه ولی تو ایران نه