2777
2789
عنوان

اگه پدرتون ...

207 بازدید | 30 پست

منت هر چیزی ک براتون میخره رو سرتون بزاره و همش ب روتون بیاره در صورتی ک اصلا دختر قرتی نیستید و خرجی هم ندارید و حتی پول تو جیبیتون از تمام برادراتون کمتر باشه

و یا مثلا بگه من ۳۰۰ هزار میوه خریدم همشو تو خوردی در صورتی ک ب قرآن محمد من یدونهههه میوه نخوردم چون دوست ندارم و اهل میوه نیستم 

چ حسی بهتون دست میده؟ 

من امروز همه اینارو شنیدم و از عصر تا الان تو اتاقمم و بیرون نرفتم 

خیلی دلم گرفته 

بهش گفتم مگه واسه من خریدی؟؟ این همه ادم تو خونه هستن من ک اصلا میوه نمیخورم گفت خیلی پررو شدی باید بزنم تو دهنت

منم پاشدم اومدم تو اتاقم و تا الان گریه کردم 

شما باشید چ حسی دارید؟ چیکار میکنید من خیلی دلم گرفته خانوما😞

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ببخشید محل سگ نمیدادم😂😂😂

بابا من بدتراشم میگه محل نمیدم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بابام یه مدت رو یکی کلید میکرد یه بار من خواب بودم گفتم این چرا نمیمیره هو چه روزهایی بود

خیلی بده این حال و هوا خیلی

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
بابای منم همین بود  شما محل نزار  توی دلت بگو نوش جونم وظیفته بخری منم بخورم  تو د ...

ن من غرورم برام خیلی با ارزشه دارم میمیرم

ای جانم😔😔 والا منم ناراحت شدم از شنیدنش مگه ادم لقمه بچشو میشماره واقعا متاسفم برای پدرت

چی بگم 

جونشو واسه پسراش میده ولی واسه من ن وضعیتم اینه