2777
2789

یهو حس میکنم دارم خواب میبینم همه برام گنگ میشن،سرم گیج میره دلم میخواد فقط دراز بکشم انگار به سرم و پیشونیم فشار میاد...کسی ایطور شده تاحالا؟

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
MS داری سریع برو خودتو به جراح مغز و اعصاب نشون بده 

😵‍💫🤕شوخی میکنی

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی اینجوری میشدم احساس میکردم که باید حتما دراز بکشم با اینکه اصلا خسته نبودم و بعد توی چند لحظه میرفتم توی خلسه(خواب و بیداری) و بعد یک مدت کوتاه با انرژی خیلی بیشتری بیدار میشدم و هرچند توی اون مدت هم در واقع خواب نبودم چون به محیط و اطرافم کاملا هوشیار بودم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
منم گاهی اینجوری میشدم احساس میکردم که باید حتما دراز بکشم با اینکه اصلا خسته نبودم و بعد توی چند لح ...

من کلا حس میکنم میرم یه جهان دیگه یچیزی فراتر از محیط اطراف

از اعصابه احتمالا

اره شاید

من کلا حس میکنم میرم یه جهان دیگه یچیزی فراتر از محیط اطراف

فقط همین یا چیز دیگه ای هم تجربه میکنید؟ چیزی نمیبینید یا بشنوید یا حس کنید؟ بین ساعت ۳ تا ۵ بیدار نمیشید؟

فقط همین یا چیز دیگه ای هم تجربه میکنید؟ چیزی نمیبینید یا بشنوید یا حس کنید؟ بین ساعت ۳ تا ۵ بیدار ن ...

چرا خوابای عجیب که کلا حس میکنم روحم پرواز میکنه و باید به زور برگردونم

منظورتون چیزای اینجوریه؟

چرا خوابای عجیب که کلا حس میکنم روحم پرواز میکنه و باید به زور برگردونم منظورتون چیزای اینجوریه؟

چند وقته اینطوری شدید؟ کار خاصی انجام ندادید؟ مراقبه،عبادت یا استفاده از ذکر خاصی؟

نترس الان دارو ام اس میدن سریع کنترل میشه

خب شاید این نباشه چون من منظورم چیزای ماوراالطبیعه بود😂😂😂

چند وقته اینطوری شدید؟ کار خاصی انجام ندادید؟ مراقبه،عبادت یا استفاده از ذکر خاصی؟

من مشکلی با این حالت ها ندارم اما از بعضی ادما و مکان ها بشدت حس بدیی میگیرم حالم بد میشه در حد غش کردن