2777
2789
عنوان

اعصابم خرده

105 بازدید | 13 پست

امشب تو خیابون داشتم میرفتم،یهو دیدم ی پسره از پشت ب لای پای دست کشید،حیووون

بعدش اومد این سمت خیابون دیدم دوباره با دوستش اومدن جلوم تند تند فرار کردم،خیلی بد خیلی ،ی چیزی هم گفتن نفهمیدم اصن چی گفتن،چرا پسرا اینجورین ؟الان چی بش رسید،اه

حالم خعلی بد شد.چندشششش،حس بدی دارم.

هولن هووول

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

چطور بدشون نمیاد دستشونو میزنن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ارومم اما در چنین شرایطی رویه دیگم بالا میاد 

توی شرایط مشابهی قرار گرفتم پشت لباس طرفو گرفتم چاقومو در اوردم عین  سگ لرزرید واسم مهم نبود اطرافم چ خبره و بقیه از من اروم انتظار نداشتن قرار نیست همیشه گذشت کرد بعضی وقتا بعضی حرکات لازمه

چه جراتی داشتن ... نگران نباش چوبشو میخورن ولی خب پوششت مناسب بود یا تنگ پوشیده بودی

یعنی باید تو کارتن باشیم تا اونا به خودشون اجازه همچی کاریو ندن 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*