2777
2789
عنوان

مامان بابا

97 بازدید | 2 پست

مامان و بابای من همیشه بین منو داداشم فرق میزارن مثلا بدون مناسب بابام واسه داداشم دوچرخه خرید واسه اینکه من حرس بخورم منو هم به زور برد یا روز تولدش یه جشن بزرگ گرفت هم کادو داد هم نقد داد یا واسه اون گوشی جدید خریدن وقتی به من رسیدن گفتن چند ماه دیگه میخریم اونم زدن زیرش یا من داداش بزرگه هستم کلاس هفتم معدلم 19 بود مامانم سر این باهام دعوا کرد که پسرش دوستش 19.5 شده امسال داداشم کلاس هفتمه معدلش اومده 16 حتی یه بار هم دعواش نکرد گفت که پیش میاد معلم میگیرم واست خرداد خوب میخونی 

یا امروز تولد 17 سالگی منه بابام با یه کیک کوچیک با اخم اومده خونه یه کادو کوچیک هم هیچکدوم نخریدن فقط یه کیک اونم با اخم که نمی‌داد بهتر بود 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم 

همیشه بچه حرف گوش کن من بودم بچه درس خون من بودم همه کار های خوب رو من کردم بازم اون بیشتر از من ارزش داره🙂

من خودم مادرم و یسرم بیست سالشه.همه پدر و مادرا بچه هاشونو به یه اندازه دوست دارن .تنها توقعی که از بچه ها دارن فقط درس خوندنه.مطمین باش در این زمینه  کم کاری کردی نسبت به داداشت.برا همین این طوری رفتار میکنن تا تو به خودت بیایی.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره