2777
2789

سیب زمینی رنده شده با پیاز رنده شده  آبشون رو بگیر با تخم مرغ مخلوط کن... و  زردچوبه و فلفل سیاه  با ی کم آردنخود  بذار سرخ شن

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سیب زمینی خام رو رنده میکنم آبش رو از آبکش میگیریم زردچوبه نمک فلفل سیر بکینگ پودر تخم مرغ هم میزنیم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سیب زمینی آب‌پز کن بعد رنده کن تخم مرغ بزن با یکم پیاز هم رنده ریز کن من برگ پیاز چه هم میریزن با زرد چوبه. ونمک و فلفل خوب مخلوط کن روغن زیاد بزار داغ بشه قاشق قاشق بریز یکم پف میکنه و ترد میشه

تخم مرغ رو بزن و بریز داخلش که هم چسبندگی داشته باشه و هم سوخاری بشه و نچسبه کف قابلمه... سیب زمینی حتما قبل از رنده شدن آب پز بشه ....آرد هم بریز توش که نچسبه به دستت و به دستت هم کمی آرد بزن...ساده ترینش با سیب زمینی و آرد و تخم مرغ و نمکه که من درست میکنم....ببینم چه میکنی❤️❤️

تخم مرغ رو بزن و بریز داخلش که هم چسبندگی داشته باشه و هم سوخاری بشه و نچسبه کف قابلمه... سیب زمینی ...

مرسی قشنگم روش شما خیلی خوب و ساده بود نیم ساعت دیگه درست میکنم😘

😂😂😂😂😂عزیزم 😂😂😂نوش جونشون😍😍😂

پفیلا درست کردم گفتم حق ندارین بخورین تنبیهین، الان میبینم نفری ی بشقاب برداشتن ریختن نشستن جلو تلویزیون اصلا عین خیالشون نیس گفتم شام بیزحمت تخم مرغ بخورین 

پفیلا درست کردم گفتم حق ندارین بخورین تنبیهین، الان میبینم نفری ی بشقاب برداشتن ریختن نشستن جلو تلوی ...

آخییی 😂😂😂خدا حفظشون کنه دلم براشون ضعف رفت😂😂😍😍