2777
2789
عنوان

حاجت روایی با سفره بی بی نور

5088 بازدید | 59 پست

سلام دوستان کسی از آداب برگزاریش اطلاعات داره؟ 

کسی اینجا ازش حاجت گرفته؟ 

من شنیدم خیلی خیلی حاجت میده و کم و بیش شرایطشو میدونم اما نمیدونم دقیق هست یا نه 

ممنون میشم کسی اگه چیزی میدونه بگه

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

چجوریه میشه بگی من ی مشکلی دارم ک خدا فقد میتونه مانع بشه😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باشه، هیچ مذکری این سفره رو نبینه یا از اطعامش نخوره، حتی زن بارداری که بچش پسر باشه هم نباید حضور داشته باشه 

بااجازه استاتر🧡🧡سلام خانوما ببخشید دو جز۲۱/۱۹ باقی مانده کسی هست به نیت کارخیر و حضرت علی علیه السلام 💚 شرکت کنید🧡🧡 اجرتون باحضرت علی علیه السلام 💚

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

ببین اینی که میگم مربوط به خاطرات بچگیمه.البته مامانم رفته مسجد اعتکاف وگرنه کاملشو میدونه.خیلی سال پیش مادر زنداییم نذر کرد و انجام داد خیلی آداب داره و سخته.البته اون به اعتقاد قدیمیا بود الان فکر نکنم کسی بتونه بااون آداب انجام بده

عزیزم مفصله صبر کن برات تایپ کنم

دمت گرم .امیدوارم سخت نباشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باش ...

شب دوشنبه توو اتاق تاریک سفره پهن میکنی، سجاده و قران و شمع میزاری، در اتاقو میبندی که هیچ مذکری سفره رو نبینه، سه شنبه کاچی درست میکنی ، اگه بتونی از ۷تا خونه وسایل آش گدایی کنی و آش درست کنی (واجب نیست)، چندتا خانم فقط باید سر سفره باشن و همه خوراکی ها بای  خورده بشه حتما، ظرفاهی کثیف سفره رو مذکر نباید ببینه و سر سفره داستان بی بی نور برای بقیه نقل قول بشه 

من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باش ...

نه .

باید روز ۳ شنبه انداخته بشه.سه تا ۳شنبه پشت سر هم.هیچ مردی نباید از خوراکیهای اون سفره بخوره وگرنه میره زندان.ی سال داماد عمه ام این قضیه رو شوخی گرفت مسخره کرد و گفت این حرفا چرته خورد ۳ روز بعدش الکی الکی درگیر دعواشد افتا  زندان🙄 حتی مامان زنداییم تمام خوراکیارو توزیر زمین و حیاط خونش درست کرد توتمام مرت حاضر کردنشم به قول شما هیچ مردی نباید باشه .من یادمه ۱۱ یا۱۲ سالم بود این سفره انداخته شد ۳ تا۳شنبه حتی هیچ مردی نباید صدای خانمهارو بشنوه موقعی که قصه اش گفته نیشه ی دختر جوون دم بخت ی شاخه گل رو مدام توظرف آب حرکت میده و خلاصه...خیلی برام جالب بود یادش به خیر  

اتفاقا سخته دوست عزیز😅تعریف کردم بخون

اره پس هیچی😞💔

نه . باید روز ۳ شنبه انداخته بشه.سه تا ۳شنبه پشت سر هم.هیچ مردی نباید از خوراکیهای اون سفره بخوره و ...

عشقم میشه اگه آداب کاملشو از مادرت پرسیدی به ما هم بگی لطفا 

من میخوام ۳شنبه سفره بندازم اما از آداب دقیقش خبر ندارم 

شب دوشنبه توو اتاق تاریک سفره پهن میکنی، سجاده و قران و شمع میزاری، در اتاقو میبندی که هیچ مذکری سفر ...

حالا روز دقیقشو میپرسم ولی اینجور که یادمه ۳ شنبه بود راستی بله باید پرده انداخته بشه و تقریبا تو سکوت و مخفیانه انجام بشه.اگه شوهر من این چی ارو بشنوه میگه بابا جلسات پنتاگون هم اینقدر محرمانه نیست😂