2821
2789
عنوان

من مقصرم ؟

227 بازدید | 16 پست

سلام قبلا نی نی سایت عضو بودم ولی اکانتم و بیخیال شدم ،یکم درد و دل کنم 

دو ساله که نامزد شدم تو این دو سالی که نامزدم هیچ مراسمی ،هیچی برام نیاوردن ،مراسم بله برون و رو حساب نامزدی گذاشتن ،فامیل هم هستیم ،اوایل رو حساب اینکه یهو بی پول شدن هر ماه نامزدم کار می‌کرد پول به خانوادش میداد گفتم وظیفه است، ولی جایی کم می‌آورد از جیب خودم براش وسیله میگرفتم ،ولنتاین و عید   فلان و فلان چون خانوادش راه دور هستن ،هیچ نگفتم .از خانوادش هم انتظار نداشتم ،بهش میگفتم عب نداره ،منم یه دخترم دلم هزار تا آرزو دارم ولی باز درک کردم ،گاهی دلم می‌گرفت گریه میکردم ،بعد برام یه شاخه گل خرید تو این دو سال کلا سه بار بهم فقط گل داده ،خانوادش اومدن خونمون نزدیک عید قربان ،یه لباس آوردن برام ،خواهراش یکیش نامزد کرد ،اونم نامزدی خوب،دومیش هم نامزد کرد پسره دستش خالی بود ولی براش تهیه کرد باز هیچ ،وسایلی که برای من آوردن کیف و لباس و کفش بود ،کفش که پام نرفت ،اتفاقی فیلم نامزدی خواهر بزرگش د دیدم فهمیدم که کیف اونو برام آوردن، باز یکم بحثم شد گفتم من که چیزی نخواستم اینم نمی‌آوردند، گفت برای تو شبیه اون خریدن ،بازم هیچ .گذشت باباش با مامانم اینا برای عروسی صحبت کردن گفتن عقد کنن بفرستیمشون سر خونه زندگیشون ،یعنی بدون هیچ عروسی ای ،حالا مامانم گفت دختر من آرزو داره مثل همه عروس شه ،عروسی پسر بزرگشون که بود براش جشن خیلی خیلی بزرگی گرفتن ،مامانم گفت پسر سومت که دکتره اگه بخواین براش زن بگیرین لباس دنباله دار بپوشه ،دختر من حسرت بخوره چون این پسرت دکتر نیست .

بازم گذشت ،نامزدم از کار زد بیرون گفتم حالا چیکار میکنی گفت یه کار میکنم دو ماه بیکار بود ،هیچی به هیچی باباش براش پول فرستاد که خرجش باشه ،دیروز دیگه خیلی جوش آوردم هم به خودش هم به خانوادش توهین کردم دیگه طاقت ندارم ،از دیروز هیچ نه زنگی نه پیامی هیچی ،تقصیر من نیست خیلی درک کردم ،خیلی کوتاه اومدم، ساده هم نیستم فقط خیلی دل سوزوندم گفتم بزار تا جون دارم خودم و خالی کنم ،هر چی بیرون میرفتیم باهاش حرف زدم ،هر چی گفتم ،هیچوقت نمیشنوه ،امسال دیگه گفتم انتظار دارم برام کاری کنی ولی گفت برات جبران میکنم پول ندارم ،همیشه بهم میگه دوسم داره ،ناراحتم میکه دوست دارم همیشه ولی آخه با زبون چرب میشه زندگی کرد ،منم دوسش دارم ولی خسته شدم خانوادش براشون مهم نیست ،خودش هم خودش و زده به کوچه علی چپ ،عقدش نیستم ولی نشون به همیم ،دوساله دوسال 

عزیزم الان که نامزدی اینقدر برات سخته ولی به حال اینکه عقد یا عروسی کنین مطمئن باش همین روال ادامه داره اگه همون اولش بهت ارزش ندن تا آخرش بی ارزش میمونی براشون ،بنظرم بیشتر فکر کن اگر نمی‌خوای همیشه حسرت بخوری

دو ساله افسرده ام خستم ،من چقدر درک کنم آخه الان هم که گرونیه باز باید درک کنم ،گفتم بیخیال خانواده ها بیا با هم جمع و جور کنیم پول میذارم وسیله بخریم دو تامون گفت باشه با پولم یخچال گرفتم و تلویزیون ولی اون یه هزار تومن هم نداشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الان که نامزدی اینقدر برات سخته ولی به حال اینکه عقد یا عروسی کنین مطمئن باش همین روال ادامه د ...

منم طاقتم کم شده بخدا نمیدونم با کی درد و دل کنم دوسش دارم ،واقعا تحمل کردم الان اینجوری میکنه فردا من باید با دو تا بچه برم کار کنم خرج اونم بدم ،میخوام بگم اگه یه فکری نکنه تمومش کنم ،پا بذارم رو دلم ولی همینجا تموم کنم

خک بر سر بی عرضش

بخدا گاهی میگم مقصر نیست ولی الان دارم تجدید نظر میکنم ،من زندگیم و دارم با درد میکشم ،بابام پشتم نیست ،دو ساله همه منو رها کردن با اینکه خودشون موافق بودن دیدن اینجوری تنهام کردن 

منم طاقتم کم شده بخدا نمیدونم با کی درد و دل کنم دوسش دارم ،واقعا تحمل کردم الان اینجوری میکنه فردا ...

آره اگه تمومش کنی معلومه اولش برات سخت میشه حتی خیلی خیلی سخت اما مطمئن باش آیندتو نجات دادی بازم اگه دوست داره بخاطرت باید خودشو عوض کنه توهم برا خودت ارزش قائل باش نمی‌خوای که با یه بچه پشیمون بشی و یه عمر حسرت زندگی خواهر شوهر و جاری تو بخوری 

آره اگه تمومش کنی معلومه اولش برات سخت میشه حتی خیلی خیلی سخت اما مطمئن باش آیندتو نجات دادی بازم اگ ...

آره، منتظرم پیام بده یا زنگ بزنه خیلی کوتاه اومدم ،میخوام حتی اگه خانوادم هم مخالف بودن این کار و کنم حتی اگه کتک بخورم یا بکشنم

بخدا گاهی میگم مقصر نیست ولی الان دارم تجدید نظر میکنم ،من زندگیم و دارم با درد میکشم ،بابام پشتم نی ...

چقدر بد که کسی پشتت نیست میفهمم که چقدر احساس تنهایی میکنی ولی عزیزم خانواده ای که الان پشتت نیست وقتی ازدواج ناموفق داشتی و خواستی طلاق بگیری هم پشتت نیستن و ولت میکنن خودت واسه خودت کوه باش تو خدارو داری انشاالله با یکی دیگه خوشبخت میشی و عاقبت بخیر

منم طاقتم کم شده بخدا نمیدونم با کی درد و دل کنم دوسش دارم ،واقعا تحمل کردم الان اینجوری میکنه فردا ...

سلام عزیزم تو رو خدا تو اشتباه من رو نکن حتما با مشاور خوب حرف بزن با کسی که به حرفش بتونی اعتماد کنی من مشاور درست و حسابی نداشتم با خواهرم حرف میزدم گند زدم به زندگیم خواهش میکنم قبل از اینکه پشیمون بشی چند جلسه برو مشاور خوب با هم تصمیم بگیرید  

آره، منتظرم پیام بده یا زنگ بزنه خیلی کوتاه اومدم ،میخوام حتی اگه خانوادم هم مخالف بودن این کار و کن ...

انشاالله که خانوادت پشتت در بیان اگه واقعا خوشبختی تو رو بخوان ...چون تو این دوره زمونه زندگی با همچین مردی و خانواده ای که داره سخته ببخش که دخالت میکنم 

چقدر بد که کسی پشتت نیست میفهمم که چقدر احساس تنهایی میکنی ولی عزیزم خانواده ای که الان پشتت نیست وق ...

من تنها کسی که دوسش داشتم همین آدم بود ،اولین و آخرین نفره تو زندگیم بود دیگه کسی رو نمیتونم راه بدم تو زندگیم ولی سعی میکنم اگه با اخرین حرفام اصلاح نشه ،تنها خوشحال باشم ،ممنون که کمی حرف زدی باهام

آره، منتظرم پیام بده یا زنگ بزنه خیلی کوتاه اومدم ،میخوام حتی اگه خانوادم هم مخالف بودن این کار و کن ...

بازم به حرف من نباش بقول دوستمون برو پیش مشاور وبرا زندگیت به درستی تصمیم بگیر

من تنها کسی که دوسش داشتم همین آدم بود ،اولین و آخرین نفره تو زندگیم بود دیگه کسی رو نمیتونم راه بدم ...

خواهش میکنم امیدوارم هر چی دوست داری خدابرات رقم بزنه امیدوارم خوشبخت شی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز