سلام قبلا نی نی سایت عضو بودم ولی اکانتم و بیخیال شدم ،یکم درد و دل کنم
دو ساله که نامزد شدم تو این دو سالی که نامزدم هیچ مراسمی ،هیچی برام نیاوردن ،مراسم بله برون و رو حساب نامزدی گذاشتن ،فامیل هم هستیم ،اوایل رو حساب اینکه یهو بی پول شدن هر ماه نامزدم کار میکرد پول به خانوادش میداد گفتم وظیفه است، ولی جایی کم میآورد از جیب خودم براش وسیله میگرفتم ،ولنتاین و عید فلان و فلان چون خانوادش راه دور هستن ،هیچ نگفتم .از خانوادش هم انتظار نداشتم ،بهش میگفتم عب نداره ،منم یه دخترم دلم هزار تا آرزو دارم ولی باز درک کردم ،گاهی دلم میگرفت گریه میکردم ،بعد برام یه شاخه گل خرید تو این دو سال کلا سه بار بهم فقط گل داده ،خانوادش اومدن خونمون نزدیک عید قربان ،یه لباس آوردن برام ،خواهراش یکیش نامزد کرد ،اونم نامزدی خوب،دومیش هم نامزد کرد پسره دستش خالی بود ولی براش تهیه کرد باز هیچ ،وسایلی که برای من آوردن کیف و لباس و کفش بود ،کفش که پام نرفت ،اتفاقی فیلم نامزدی خواهر بزرگش د دیدم فهمیدم که کیف اونو برام آوردن، باز یکم بحثم شد گفتم من که چیزی نخواستم اینم نمیآوردند، گفت برای تو شبیه اون خریدن ،بازم هیچ .گذشت باباش با مامانم اینا برای عروسی صحبت کردن گفتن عقد کنن بفرستیمشون سر خونه زندگیشون ،یعنی بدون هیچ عروسی ای ،حالا مامانم گفت دختر من آرزو داره مثل همه عروس شه ،عروسی پسر بزرگشون که بود براش جشن خیلی خیلی بزرگی گرفتن ،مامانم گفت پسر سومت که دکتره اگه بخواین براش زن بگیرین لباس دنباله دار بپوشه ،دختر من حسرت بخوره چون این پسرت دکتر نیست .
بازم گذشت ،نامزدم از کار زد بیرون گفتم حالا چیکار میکنی گفت یه کار میکنم دو ماه بیکار بود ،هیچی به هیچی باباش براش پول فرستاد که خرجش باشه ،دیروز دیگه خیلی جوش آوردم هم به خودش هم به خانوادش توهین کردم دیگه طاقت ندارم ،از دیروز هیچ نه زنگی نه پیامی هیچی ،تقصیر من نیست خیلی درک کردم ،خیلی کوتاه اومدم، ساده هم نیستم فقط خیلی دل سوزوندم گفتم بزار تا جون دارم خودم و خالی کنم ،هر چی بیرون میرفتیم باهاش حرف زدم ،هر چی گفتم ،هیچوقت نمیشنوه ،امسال دیگه گفتم انتظار دارم برام کاری کنی ولی گفت برات جبران میکنم پول ندارم ،همیشه بهم میگه دوسم داره ،ناراحتم میکه دوست دارم همیشه ولی آخه با زبون چرب میشه زندگی کرد ،منم دوسش دارم ولی خسته شدم خانوادش براشون مهم نیست ،خودش هم خودش و زده به کوچه علی چپ ،عقدش نیستم ولی نشون به همیم ،دوساله دوسال