2777
2789
عنوان

شرط ازدواج

311 بازدید | 13 پست

سلام ما واسه یکی از اشناهامون رفتیم خواستگاری پسره  ازهمه نظر عالی .مهندس .سالم .خوشگل . وخوشتیپ .....پولدار.

داماد خیلی روی ظاهر دختر حساسه یعنی باید تقریبا محجبه باشه به قول خودمون افتاب مهتاب ندیده 

و خیلی غیرتی و حساسه 

خانواده دختر یکی از آشناها معرفی کرده تقریبا با خصوصیات داماد اشنا هستن 

حالا اینا رفتن تو اتاق باهم حرف زدن دختره گفته من زیاد سخت نمیگیرم ولی باید مطمئن بشم که خمس و ذکات خونتون رو میدین نماز میخونین به نظر شما مشکوک نیست ؟اخه کدوم دختری تو این دوره شرطش ایه ؟

دختره از لحاظ ظاهر و موقعیت خانواده و تحصیلات خیلی پایین تره 

ازطایفه ای هستن که میدونم این چیزا براشون مهم نیست ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من مذهبی نبودم و به شوهرم گفتم عشریه و خمس باید بدیم 

دیگه این خانم که مذهبیه

شرط داماد به نظرم عجیب تر بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا که اسکله 

داماد هر شرطی بذاره حق داره

ولی عروس اگه بی چون و چرا قبول نکنه و شرط داشته باشه اسکل هست؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من مذهبی نبودم و به شوهرم گفتم عشریه و خمس باید بدیم  دیگه این خانم که مذهبیه شرط داماد به نظ ...

اخه هیچی نگفته فقط اینو گفته .گفتم که از طایفه ای هستن که این چیزا ازشون بعیده

اخه هیچی نگفته فقط اینو گفته .گفتم که از طایفه ای هستن که این چیزا ازشون بعیده

خب شرطش اینه 

درک نمیکنم چرا عجیبه

نه عزیزم منظورم اینه که دختره شاید داره فیلم بازی میکنه این ذهنمو درگیر کرده

به نظرم برید خواستگاری کسی که هم کفو باشه که هر چی بگن منجر به شک نشه

به نظرم برید خواستگاری کسی که هم کفو باشه که هر چی بگن منجر به شک نشه

ببین ما دیر جواب دادیم به هزار نفر سپرده بودن که چیشد برنگشتن چیشد جواب ندادن .بعد که دوباره رفتن دختره این حرفو زده بود

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز