سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 عنوان ینی این درد بخاطر چیه🥺 105 بازدید | 9 پست بچه ها من تازه امپول ریه زدم سقط مکررم استراحت مطلقم هفته۳۳ از دیروز وقتی زیر دلم درد میگیره و ول میکنه همراهش بالای کمرمم درد میاد ینی کحارو بگم درد پریودی نیس ولی خیلی اذیت کننده است.ب دکتر میگم میگه عادیه بیمارستانم ک همون پرولوتون میده و شیاف ک دارم میزنم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1401/11/14 | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جغدبیدار عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2735 بهش فکرنکن عزیزم شاید تلقین میکنی خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
delaramjooooooon عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3387 شاید گرفتگیه گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 بهش فکرنکن عزیزم شاید تلقین میکنی نمیدونم بخدا یجوریه دعا کن برا زایمان زودرس نباشه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 شاید گرفتگیه دیدی وقتی سرما میخوری پشت کمرت درد میاد اون قسمتی ک ریه هست؟یکم پایین تر از اونجا.خدا کنه گرفتگی باشه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
delaramjooooooon عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3387 دیدی وقتی سرما میخوری پشت کمرت درد میاد اون قسمتی ک ریه هست؟یکم پایین تر از اونجا.خدا کنه گرفتگی باش ... غیر امپول ریه چیز دیگه هم زدی؟چون منم اخرای بارداریم درد میگرفت فکر میکردم از قلبمه میزنه پشتمدکترم قرص کلسیممو قطع کرد خوب شدمحالا نمیدونم مال تو هم مثل مال منه یا نه گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 غیر امپول ریه چیز دیگه هم زدی؟ چون منم اخرای بارداریم درد میگرفت فکر میکردم از قلبمه میزنه پ ... اره امروز پرولوتن زدم ولی همیشه میزدم اینجوری نبود.کلا حالم خوب نیس...یجوری ام... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
delaramjooooooon عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3387 اره امروز پرولوتن زدم ولی همیشه میزدم اینجوری نبود.کلا حالم خوب نیس...یجوری ام... آمپول ریه جنین زدی؟بتامتازون؟چون حالت گرگرفتگی میده و حرکات بچه هم یکم کمتر میشه،بارداری خیلی دوران سختیهانشاالله بسلامت و سر موقع کوچولوتو بغل بگیری گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17712 آمپول ریه جنین زدی؟بتامتازون؟ چون حالت گرگرفتگی میده و حرکات بچه هم یکم کمتر میشه، بارداری خیلی دو ... اره بتامتازون زدم.یکم حرکتاش کمتر شده.ی حس بد مزخرفی دارم اصلا یجور دردایی ک نداشتم!ممنون دعا کن سروقت و سالم دنیا بیاد خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
delaramjooooooon عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3387 اره بتامتازون زدم.یکم حرکتاش کمتر شده. ی حس بد مزخرفی دارم اصلا یجور دردایی ک نداشتم! ممنون دعا کن ... اگه دکترتو قبول داری و میگه عادیه پس هیچی نیستهفته های آخر دردای عجیب غریب زیاد میاد سراغ ادم.استرس نگیر که از همه چیز خطرناکترهتوکل به خدا گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️