یارگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 504 عنوان عمل کیسه صفرا 114 بازدید | 8 پست سلام خانومابیاین لطفاحالت تهوع شدید وتنگی نفس دارم بایدعمل صفرابشم تعداد رای : 1 نظرسنجی بادفترچه سلامت پیش چه دکتری توشیرازبرم که دولتی عمل بشم؟؟هزینش چقدرمیشه بااین دفترچه؟ یک روز 0 0% دوروز 1 100% لایک نکنید لطفاااا. 1401/11/14 | 17:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 فقط توی سونومعلوم میشه .اگه توی سونونشون داده حتماخیلی زودبروعمل کن چون ممکنه حرکت کنه اگه دردیالای معده ،زردی چشم وپوست ،ادارتیره واستفراغ داری ممکنه حرکت کرده باشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یارگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 504 اون دوتا گیزنه زیرنظرسنجی بلدنبودم چیه فقط نوشتم یه روز دو روز نخندین😂 لایک نکنید لطفاااا.
یارگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 504 شیراز پیش کدوم متخصص جراحی عمومی برم کسی میدونه؟من بیمه ندارم نمیخام آزاد برم شوهرم اونقدری نداره برای عمل ازاد لایک نکنید لطفاااا.
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 شیراز پیش کدوم متخصص جراحی عمومی برم کسی میدونه؟من بیمه ندارم نمیخام آزاد برم شوهرم اونقدری نداره بر ... اول یه سونوبده اگه سنگ صفرابودپیش یه متخصص گوارش برواگه تاییدکردونیازبه عمل بودبگوبهت متخصص که توی بیمارستان دولتی باشه روبهت معرفی کنن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤