2777
2789
چجوریه‌عزیزم

نخ و سوزن رو روی نبض دست چپ میگیرید بدون حرکت . حرکت به سمت انگشت دست و ساعد دختره. چپ و راست روی مچ پسره. دایره ها هم فاصله گذاری بین بچه ها من اینجورشنیدم. برای من دایره. بالا پایین در راستای ساعد. دایره. چپ و راست در راستای مچ دست و مجدد دایره بالا و پایین. 

منم همین شرایط رو دارم. تست نخ و سوزن بو علی سینا رو انجام دادی؟

نه بلد نیستم شما نجام دادین ؟ چند هفته ای؟ دخترت چتد سالشه دعا کن دوتامون حاجتمون بگیریم خودم تفنگ خواب دیدم میگن تعبیرش پسر ولی به کسی نگفتم جز مامانم و شوهرم مادرشوهرم خیلی دلش میخواد بچم پسر باشه منم خوابم نگفتم گفتم بگم دیدی دختر بود از الان اون دیگه میگه پسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بلد نیستم شما نجام دادین ؟ چند هفته ای؟ دخترت چتد سالشه دعا کن دوتامون حاجتمون بگیریم خودم تفنگ خ ...

اره نگو. روشی رو بالا گفتم. ایشالا بچه هامون پسر باشن. برای من خانواده ها براشون مهم نیست ولی خودم واقعا می‌خوام پسر باشه 

اره نگو. روشی رو بالا گفتم. ایشالا بچه هامون پسر باشن. برای من خانواده ها براشون مهم نیست ولی خودم و ...

منم خیلی دلم میخواد شما ویارت با اولی فرق داره  ؟ چی ویار میکنی ؟ من عاشق چیزاری شور هستم سر گیجه دارم تنبل شدم سر دخترم زرنگ بودم

منم خیلی دلم میخواد شما ویارت با اولی فرق داره  ؟ چی ویار میکنی ؟ من عاشق چیزاری شور هستم سر گی ...

کلا ویارم شب و عصر هست. شوری رو بهتر تحمل میکنم ولی شیرینی هم میخورم. اولش اب نارنج با نمک میخوردم خیلی لذت میبردم

آره‌عزیزم‌دخترم‌۸سالشه‌باردارم توان‌تی‌گفته‌۸۰درصدپسر‌البته‌میدونم‌ان‌تی‌فقط‌‌احتماله دیگه‌اگه‌دخت ...

سلام مبارکه منم سونو انتی دادم گفت به احتمال زیاد پسره.شما چند هفته رفتی انتی

سلام مبارکه منم سونو انتی دادم گفت به احتمال زیاد پسره.شما چند هفته رفتی انتی

ممنون‌گلم‌۱۲هفته‌رفتم‌ان‌تی‌‌۱۰روزدیگه‌آنومالی‌میخام‌برم