2777
2789
عنوان

نوزاد شش ماهم

901 بازدید | 51 پست

سلام خانوما ومامانای عزیز پسرمن ۶ ماهشه تازه غذای کمکی روشروکردم یه ۱۰ روزی میشه این دوسه روزه خیلی بیقراری میکنه بیشتر شباهم بیقراره  احساسم میکنم لاغرترشده آیا این طبیعیه یا خیر کسی تجربه ای داره

وخدای که بشدت کافیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه غذا زیاد میخوره لاغر میشه وزنگیری زیر یکسال فقط با شیره غذا کم بهش بده بیشتر شیر بخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

از دندونشه شاید

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم اول شیر بده میانوعده غذا 

کم کم هم غذا بده مثلا امروز یه قاشق فردا دوتا پسفردا ۳تا 

اینجوری ک معده ش جا بازکنه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ن روزی دویا سه بار یک قاشق فرنی فعلا دادم هنوز چیزه دیگه ای ندادم

شاید فرنی بهش نمیسازه  حریره بده 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ب چی

با ارد برنج درست میکنی؟

اخه اگه رفلاکس باشه حریره بدنیست براش

مگه رفلاکس داره؟؟

نه براچی بد باشه تازه تقویت میشه فرنی چ خاصیتی داره

مگه رفلاکس داره؟؟ نه براچی بد باشه تازه تقویت میشه فرنی چ خاصیتی داره

نمیدونم بردمش دکتر نگفت فقط دارو داد امپرازول واینکه علائمشم داشت

وخدای که بشدت کافیست

پسر منم 6ماهشه این دو هفته بهش غذا میدم شبا بیقراری میکنه و شیر نمیخوره بعد ک غذا دادم خورد متوجه شدم ک غذا میخواست

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤