2777
2789
عنوان

داداشم گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 69 پست
سلام عزیز دلم ممنون که بفکرم بودی قوربونت برم ن متاسفانه زده برام رزرو بعداز این همه انتظاربا احساسا ...

قربونت برم خیلی ناراحت شدم چندتا دیگه از بچه ها هم ک منتظر بودن همه براشون زده رزرو کاش فقط واسه برنده ها پیام میرف ک آدم دو هفته منتظر الکی نباشه

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم خیلی ناراحت شدم چندتا دیگه از بچه ها هم ک منتظر بودن همه براشون زده رزرو کاش فقط واسه برن ...

اره اینبارخیلی دل مردم رو شکوندن کاش فقط واصه برنده ها اس میفرستادن بازم هرچی خدا بخواد التماس دعاعزیزم خدا کنه اینبار اسمم مادربیاد

بنده خدایی توی شهر ما همینجوری معتاد بوده و یک روز رفت و دیگه برنگشت، خونواده ش چقدر دنبالش گشتند، ولی اینا چند تا تماس از پسرشون داشتند یکبار پیام میداد من مشهدم دیگه دنبالم نیایید، یا من دارم میرم خارج دنبالم نگردید، بعد تنوم شد، پدرش خیلی پیگیری کرد اخر سر یک کارآگاه خبره از تهران آوردن اون فهمید که همه چی زیر سر رفیق فابریک پسره بوده زده پسره رو کشته، نکته خیلی تلخ ماجرا اینه که در تمام لحظات جستجو برای این آقا، دوستش در خونه اونا و در کنار خانواده ش بوده و هیچکس بهش هییییچ شکی نداشت،

پدر پسر بالاخره قاتل رو کشید بالای چوبه دار،

با تمام تلخی و وحشتناکی ماجرا خوبیش اینه سرنوشت بچه مشخص شد، بی خبری و گم کردن خیلی بده😔

برادر من هم اعتیاد داره من شهرستانی هستم تقریبا نزدیک ۲ سال میشه که برادرم از خونه رفته و الان نزدیک ۷ یا ۸ ماه ازش بی خبریم.کاش خبری ازش میشد مادرم از نگرانی در میومد لطفا دعا کنید

اره بخدا واقعا خیلی سخته درد بدیه😭

عزیزم داداشت پیداش شد؟مام گم شده داریم چنروزه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97