2777
2789
عنوان

چای روغنی🤧

367 بازدید | 10 پست

بچه ها لطفا اگ تجربه دارین کمکم کنین. من با چای ساز ک چای دم میکنم وقتی میریزم میبینم روی چای روغنیه. ی لایه چربی جمع شده رو چای، خیلی ضایعس مخصوصا اگ مهمون یهویی داشته باشی. 

گفتم شاید کتری و قوریش چربی گرفته گرفتم دو ساعت قشششنگ کفی کردم و شستم 

اما دوباره هم همینطوره چای تازه دم و قوری تمیز اما رو چای چربی میاد 

با کتری قوری معمولی ک چای دم میکنم اصلا اینجوری نیس عطر و طعم بهتری هم داره 

مشکل از چیه؟ 

همه چای سازها همینطورین فقط شدت و ضعف دارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قوری چای سازت لکه چایی افتادهه روش ؟؟؟ احتمال دارهه قدیمی شدهه باشه و کتری و قوریت لای رسوبی گرفته ...

ن بابا😄من سه ماهه خونه خودمم. تازه دارم استفاده ش میکنم کلا 3.4بار

همه چای سازها همینطورین فقط شدت و ضعف دارن

ک اینطور 

پس فک کنم بخاطر قطع کن جوشیدن آبه. 

چای ساز ب محض جوش اومدن آب قطع میکنه حرارت زیرشو 

اما تو کتری معمولی بیشتر میجوشه آب تمیز میشه