بچه ها یکی از دوستام گفت صد تومن شارژ بزن میخوام اینترنت بخرم منم براش زدم گفت شماره کارت بفرس پول رو انتقال بدم حالا برام ده تومن واریز کرده من هم باهاش رودربایستی دارم گفت صد تومن برات انتقال دادم منم جواب ندادم دوباره پیام داد گفت پیامک اومد برات؟به دروغ گفتم پیامک کارتم نداره حالا چه جور بگم تو به ریال انتقال دادی صد تومن رو
چقدر تعارفی هستی من بودم عکس پیامک و میفرستادم براش اگه پولم از طرف نگیرم دلم آروم نمیگیره 😂
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
واه خب بگو عزیزم اشتباه کردی ۱۰ زدی یا روت نمیشه پیامکا براش بفرس.چرا گفتی پیامک نمیاد
گفتم حتما حسابش رو چک میکنه کم شده یا نه حالا من اگه خودم بودم حساب کارتم دستم بود میگفتم چرا ده تومن از حسابم کم شده ولی اون نه در صورتیکه میدونم پیامک کم شدن از پول براش میره