2821
2789

قشنگه اگه به مسخره کردن فکر کنی هراسمی رو مسخره میکنن این مردم🥴 من میخوام بذارم لیانا

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخود میکنن 

منم اسم بچم پارسا هست بیشعورا میگن پارسال و امسال و ....

ولی من محلشون نمیدم و اسمشو با جون و دل صدا میزنم که بفهمن پشمم حسابشون نمیکنم با حرفاشون

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
قشنگه اگه به مسخره کردن فکر کنی هراسمی رو مسخره میکنن این مردم🥴 من میخوام بذارم لیانا

به سلامتی عزیزم اره بخدا همه اسمارو مسخره میکنن منم خیلی میترسم تو مدرسه مسخرش کنن

بیخود میکنن  منم اسم بچم پارسا هست بیشعورا میگن پارسال و امسال و .... ولی من محلشون نمیدم و ا ...

عزیزم اسم به این قشنگی حالا باز بچه رو میگیم کوچیکه نمیفهمه بزرگترا هم خیلی اوقات از قصد اسمارو مسخره میکنن

عزیزم اسم به این قشنگی حالا باز بچه رو میگیم کوچیکه نمیفهمه بزرگترا هم خیلی اوقات از قصد اسمارو مسخر ...

بله که از قصده به نظرم حسودا این کارو میکنن نمتونن ببین 

اتفاقا نورا خیلی اسم قشنگیه که هیچوقت قدیمی نمیشه 

مبارکت باشه نورا خانومت 🥰

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
بستگی به خودتون هم داره چطور صداش کنین جا بیوفته

صددرصد منو باباش اسمشو قشنگ صدا میزنیم ولی از اطرافیان خیلی نگرانم که اسمشو بد صدا کنن به قدل شما دیگه همون جا بیفته

به سلامتی عزیزم اره بخدا همه اسمارو مسخره میکنن منم خیلی میترسم تو مدرسه مسخرش کنن

اسم قشنگیه اسما زیادی عجیب غریب شدن فکر نکنم اسم نورا رو دیگه مسخره کنن چون اسم جدید و عجیب غریبی نیس

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗