2821
2789
عنوان

شیاف گل مغربی

14721 بازدید | 16 پست

سلام

من هفته ۴۰ هستم و از هفته ۳۷ دکترم برام گل مغربی تجویز کرده که واژینال استفاده میکنم. باتوجه به اینکه میگن این شیاف درد رو کم میکنه و دهانه رحم نرم میشه، امکان داره درد زایمان رو متوجه نشم؟ چون هرشب تقریبا دو یا سه ساعت درد پریودی دارم و صبح تموم میشه و کشاله ران و واژنم‌هم شبا خیلی درد میکنه.

میشه لطفا اونهایی که تجربه داشتن بهم بگن

مگه میشه نفهمی دختر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا درد زایمان اونقدر زیاده که باهیچی قابل کنترل نیس من دوهفته مونده تا زایمانم اما شیاف استفاده نکردم 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

این مورد  رو نمیدونم

اما 

در باره درد

درد هست کم و زیاد 

اما این که میگی درد و نفهمی  نمیشه  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

باعث میشه زود فول شی ،من از ۵ سانت یه دفعه فول شدم چون دهانه ی رحمم خیلی نرم بود

درد زایمان رو کم نمیکنه طول مدتش رو کم میکنه

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
باعث میشه زود فول شی ،من از ۵ سانت یه دفعه فول شدم چون دهانه ی رحمم خیلی نرم بود درد زایمان رو کم ن ...

از چند هفته استفاده کردی؟

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

از چند هفته استفاده کردی؟

فکر کنم ده روز آخر استفاده کردم ، هر ۱۲ ساعت یکی سوراخ میکردم واژینال میذاشتم. 

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
فکر کنم ده روز آخر استفاده کردم ، هر ۱۲ ساعت یکی سوراخ میکردم واژینال میذاشتم. 

اها یعنی روزی دوتا الان من میتونم استفاده کنم روش استفادش همینه؟

اها یعنی روزی دوتا الان من میتونم استفاده کنم روش استفادش همینه؟

بله عزیز ، با سوزن یه سوراخ بزن ،بعد آخر شب یکی بزار تو واژن حسابی با انگشتت بده بره بالا.

۱۲ ساعت بعد دوباره بزار یکی دو ساعت بلند نشو که بیرون نیاد زود ،

چون روغنی هست یه پد بزار تو لباس زیرت که چرب نشه

بله عزیز ، با سوزن یه سوراخ بزن ،بعد آخر شب یکی بزار تو واژن حسابی با انگشتت بده بره بالا. ۱۲ ساعت ...

ممنون از توضیح کاملت عزیزم امروز میرم میخرم البته اگه بهم بدون نسخه بدن

ممنون از توضیح کاملت عزیزم امروز میرم میخرم البته اگه بهم بدون نسخه بدن

خواهش میکنم گلم ، بله داروخانه بدون نسخه میدن ،حتی دونه ای هم میدن ،مثلا ۱۰ تا دونه بخوای