حالم بده همش فکر منفی میاد سراغم همش فکر میکنم بچم ضربه خورده به سرش ....مهمونی که میرم مثل روانی ها به بچه فقط نگاه میکنم باز یک لحظه که حواسم پرت میشه نصف شب از خواب بیدار میشم و فکری که نکنه بچه ضربه خورده باشه نکنه کسی زانوش بخوره به بچه بیاین بگین چه کنم؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قول مامان من بچه تو دست و پا هم بزرگ میشه خودش نگران نباش
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
اگه شرایطشو نداری برو درمانگاه قسمت سلامت یا اون قسمتی که بچه ها رو وزن میکنن بهشون بگی راهنمایبت میکنن
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)