2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد به دست پا کسی نیافت اهمیت زیادی به کسی نده اول خودت 

اما سیاست زنانه 

همیشه جلو شوهرت گاهی کارهای خونه رو بکن تا ببینه تو هم داری زحمت میکشی 

جلو همسرت حموم برو عطر بزن شبا قبل خواب پوستت ابرسان بزن ببینه بخودت اهمیت میدی 

همیشه واسه خودت روز مبادا پس انداز داشته باش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
زیاد به دست پا کسی نیافت اهمیت زیادی به کسی نده اول خودت  اما سیاست زنانه  همیشه جلو شوه ...

هنوز همسرم نشده قبل ازدواج چیکارا کنم،اخلاقشم یجوریه اگه خودمو بگیرم بعد بدجور دلخور میشه بجا اینکه مثه بعضی مردا جذب میشن با سردی این بدتر عصبی میشه 

خانواده شوهر:احترامشون نگه میدارم ولی صمیمی نمیشم

بی دعوت و سرزده اصلا نمیرم 

قضاوت نمیکنم دوستشون دارم ولی بیش از اندازه محبت نمیکنم اگر پشت سر کسی غیبت کردن طرف کسی رو نمیگیرم ، همین چیزا باعث شد یه سری حد و مرزی بینمون باشه که مادر شوهرم و خانواده شوهرم هیچوقت تو زندگی من و همسرم دخالت نکردن البته شده نصیحتمون بکنن و ما گفتیم چشم ولی کار خودمون رو کردیم، جلوشون از خودم بد نمیگم که مبادا یه روزی نقطه ضعف هام رو به روم بیارن ولی خودشیفته هم نیستم و عزت نفس دارم و همین 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

بخودت برس شاید این رسیدگی یه دوش یه شونه زدن یه اصلاح یه رژ ملایم در کل اراسته. کتاب بخون. ورزش بکن.همیشه ما خانوما به یه زمانی برای خودمون احتیاج داریم شاید بخوایم بیایم نت شاید پیاده روی و مطالعه. به همسرت احترام بذار. قدردان باش رو نقطه ضعفش دست نذار.مقایسش نکن.از خانوادش بدگویی نکن.. تا چیزی ازت نخواستن نظر نده.همیشه وقتی میاد خونه طوری باش بدونه منتظرش بودی براشون مهمه.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰