سلام من ۱۶ سالگیم پر شده و توی ۱۷ سالم، به کار نیاز دارم شهر کوچیکیم هستیم و نمیدونم چجوری میتونم کار پیدا کنم و چه کارایی مناسب تره نیاز به راهنمایی دارم یا اینکه تو محیط کار باید چطور باشم بهتره
یا اجناس رو برسونی درب منزل یا چیدمان اجناس و فروشندگی
کافی نت هم خوبه
برو کافینت بگو اموزشت بده یاد بگیر
بعد هر جا خواستی میتونی کار کنی
کافی نت عالیه
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خیلی خوب هست حتما برو یه ماه اموزش میبینی یاد میگیری
بگو که اگه امروز کار کردم متوجه نشدم یا یاد نگرفتم تا ده روز میام اگه بازم نفهمیدم دیگه نمیام زحمت بهتون نمیدم