2777
2789

سلام من ۱۶ سالگیم پر شده و توی ۱۷ سالم، به کار نیاز دارم شهر کوچیکیم هستیم و نمیدونم چجوری میتونم کار پیدا کنم و چه کارایی مناسب تره نیاز به راهنمایی دارم یا اینکه تو محیط کار باید چطور باشم بهتره

فروشندگی 

توی سوپرمارکتها 

یا اجناس رو برسونی درب منزل یا چیدمان اجناس و فروشندگی 

کافی نت هم خوبه 

برو کافینت بگو اموزشت بده یاد بگیر 

بعد هر جا خواستی میتونی کار کنی 

کافی نت عالیه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم اقا هستی 

فروشندگی خوبه 

ولی سوپرمارکت منتفی هست دیگه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بله درسته اقا نیست، کافینت فقد برای اقایونه؟

نه خانمها هم میتونن کافی نت برن کار کنن 

خیلی خوب هست حتما برو یه ماه اموزش میبینی یاد میگیری

باید کار با کامپیوتر بلد باشی که بتونی کار کنی؟

یاد میگیری عزیز خیلی راحته

برو فوقش قشنگ روز اول بگو 

بگو که اگه امروز کار کردم متوجه نشدم یا یاد نگرفتم تا ده روز میام اگه بازم نفهمیدم دیگه نمیام زحمت بهتون نمیدم 

یاد میگیری عزیز خیلی راحته برو فوقش قشنگ روز اول بگو  بگو که اگه امروز کار کردم متوجه نشدم یا ...

اخه چون کامپیوتر داریم کار با کامپیوترم خیلی خوبه و میتونم باهاش کار کنم راحت، اگه شد همین کافینت میرم چون مهارتشو دارم