2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست
چرا نخواست بیاد جلو ؟ در مورد آینده و ازدواج حرفی نمیزد؟

ازدواج هم برای من هم برای اون مولتی فاکتوریاله، من خودمم هنوز ب اون درجه اطمینان از اون نرسیده بودم که بخوام ب عنوان همسر بهش نگاه کنم و ب خونواده م معرفی کنم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دید شما این نوع ارتباط سمیه؟

از،نظر من بله اون یه پسر هرزه ست... اون آدم با شما نتونست به هدفی که داشت برسه و با وجودی که میدونست شما محدودیت داری  باز توقع رابطه داشت  ! نتونست یکم خودش رو بخاطر احترام بهت کنترل کنه ..اصلا همچین ادمی لایق عشق نیست

دو ماه پیش هم ما سر همین قضیه ک من کنار نمیومدم تصمیم گرفتیم تموم کنیم ، منتها اون باز حال و احوال میکرد 

و خب من یه حالتی قهر کرده بودم چون دوس داشتم بمونیم با هم و دوس نداشتم اونو با کس دیگه ای ببینم، خلاصه بهش گفتم و اون گفت تو اشتباه میکنی و من کلی بهت احترام میزارم و فلان و این حرفا و یکبار دیگه همو دیدیم،،، اما باز حرف اون این بود که این قضیه و میخواد تو رابطه داشته باشه و اصلا علت ارتباط برقرار کردن دختر و پسر همین کشش جنسی و خلأ عاطفیه 

منم قبول دارم از نظر فیزیولوژیکی و روانی همینه 

امااااا هنوز گارد دارم 

از طرفی رابطه و حق خودم میدونم از طرفی 

گاردم

از،نظر من بله اون یه پسر هرزه ست... اون آدم با شما نتونست به هدفی که داشت برسه و با وجودی که میدونست ...

یه سوالی بنظرت کسیکه دختر یا پسر بالغ  بالای ۲۵ سال رابطه داشته باشه و در قالب ازدواج نباشه ، نه با همه باشه ها ، رابطه با یک نفر و ب هر دلیلی تموم بشه و مجدد وارد رابطه بشه هرزه است؟

خوشحال میشم با نظر و دید  بقیه دوستان هم آشنا بشم ..‌‌بنظرتون یک پسر باید دوس داشتن رو احترام گذاشتن رو با رابطه نخواستن و کنترل خودش نشون بده ؟ 

یا حتما ازدواج کردن ؟

اصلا رابطه ای خوبه که حتما همون اول بگن ازدواج ؟