2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست
چرا نخواست بیاد جلو ؟ در مورد آینده و ازدواج حرفی نمیزد؟

ازدواج هم برای من هم برای اون مولتی فاکتوریاله، من خودمم هنوز ب اون درجه اطمینان از اون نرسیده بودم که بخوام ب عنوان همسر بهش نگاه کنم و ب خونواده م معرفی کنم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دید شما این نوع ارتباط سمیه؟

از،نظر من بله اون یه پسر هرزه ست... اون آدم با شما نتونست به هدفی که داشت برسه و با وجودی که میدونست شما محدودیت داری  باز توقع رابطه داشت  ! نتونست یکم خودش رو بخاطر احترام بهت کنترل کنه ..اصلا همچین ادمی لایق عشق نیست

دو ماه پیش هم ما سر همین قضیه ک من کنار نمیومدم تصمیم گرفتیم تموم کنیم ، منتها اون باز حال و احوال میکرد 

و خب من یه حالتی قهر کرده بودم چون دوس داشتم بمونیم با هم و دوس نداشتم اونو با کس دیگه ای ببینم، خلاصه بهش گفتم و اون گفت تو اشتباه میکنی و من کلی بهت احترام میزارم و فلان و این حرفا و یکبار دیگه همو دیدیم،،، اما باز حرف اون این بود که این قضیه و میخواد تو رابطه داشته باشه و اصلا علت ارتباط برقرار کردن دختر و پسر همین کشش جنسی و خلأ عاطفیه 

منم قبول دارم از نظر فیزیولوژیکی و روانی همینه 

امااااا هنوز گارد دارم 

از طرفی رابطه و حق خودم میدونم از طرفی 

گاردم

از،نظر من بله اون یه پسر هرزه ست... اون آدم با شما نتونست به هدفی که داشت برسه و با وجودی که میدونست ...

یه سوالی بنظرت کسیکه دختر یا پسر بالغ  بالای ۲۵ سال رابطه داشته باشه و در قالب ازدواج نباشه ، نه با همه باشه ها ، رابطه با یک نفر و ب هر دلیلی تموم بشه و مجدد وارد رابطه بشه هرزه است؟

خوشحال میشم با نظر و دید  بقیه دوستان هم آشنا بشم ..‌‌بنظرتون یک پسر باید دوس داشتن رو احترام گذاشتن رو با رابطه نخواستن و کنترل خودش نشون بده ؟ 

یا حتما ازدواج کردن ؟

اصلا رابطه ای خوبه که حتما همون اول بگن ازدواج ؟