2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خوردههههههههههههه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 46 پست
اگر اینجوریه احتمالش هست پسر باشه منم سر پسرم همه اش میگفتم پسره پسره یه موقع به آدم الهام میشه یه چ ...

از همین میترسم بخوره تو ذوقم تا چند روز جوشبزنمولی خب دنیا بیاد دیگه اهمیتی برای مادر نداره جنسیتش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو NT که مال تعیین جنسیت نیس مال برسی پهنای استخوان بینی بچه است گاااااهی ممکنه جنسیت رو هم دکتر بتونه ببینه ولی بیشتر تعیین جنسیتا توی آنومالی اسکن انجام میشه توی ۱۸ هفتگی

یا پسره یا دختر دیگه . کاش دکترا برای منو نمی‌گفتند که سوپرایز برام‌میشد . من سونو آنومالیم ۳۴۰ تومن ...

منکه با دفترچه میرم خیلی کم میشه فقط آزاد زنگ زدم قیمت گرفتم

خلاصه که آدمو از بچه آوردن پشیمون میکنن عین چی باید پول بزاری تا بچت سالم بدنیا بیاد😐

مگه دوروغ میدی تا باردار بشی و 9ماه تموم بشه و بعدش هزار تا خرج داره

انشالله به سلامتی دنیا بیاد و قدمش پر برکت باشه بچه عزیزه😍

از همین میترسم بخوره تو ذوقم تا چند روز جوشبزنمولی خب دنیا بیاد دیگه اهمیتی برای مادر نداره جنسیتش

دقیقا منم دو  تا اولی بچه هام دخترن 

ان شاءالله جنسیتش همونی باشه که میخوای چون این همه سختی و درد مادر تحمل میکنه جنسیت باب میلش باشه خیلی بهتره 

اون استرسی که می کشی باعث می شه بچه اضطراب داشته باشه که تا آخر عمرش باهاشه بچه ات یا دختره یا پسر ب ...

خواب پریشون رو بخاطر جنسیت نگفتم در کل از هفته چهارم بارداری همش شبا بدخوابم نمی دونم بخاطر چیه