2821
2789

[QUOTE=272573679]نه عزیزم من شماره هایی که به من پیام میدن رو ذخیره می کنم این شماره قبلا تو شاد پیام نامربوط گذاشته ...[/QUOTE 

متأهل هستین؟اگ هستید با شوهرتون در جریان بزارید و از صفحات پیام و ... شات بگیرین و شکایت کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همین طور خواب بودم یه احمق مزاحم تلفنی شد و قطع کرد، نمی دونم چطور مالکش رو پیدا کنم اگر کسی اطل ...

بیا عزیزم میگن با این برنامه‌میشه فهمید صاحب خط کی بوده امیدوارم بدردت بخوره،شب خوش.

منتها الان گفت شماره شوبده بدم پیگیری کنن، چون با این خطم تو انواع کلاس ها ی بچم هستم و تو خیلیجاها ثبت هست اول فکر کردم یکی از دوستا یا همکلاس ی های اون باشه ولی از چند جا پیگر شدم نتوانستم مطمعن بشم به یه زن مزاحم خیلی شک دارم، قبلا می خواست پاشو تو زندگیم وا کنه دمش رو قیچی کردم فکر کنم اون ادم روانی و بیمار هست می خواهد اذیت کنه

بیا عزیزم میگن با این برنامه‌میشه فهمید صاحب خط کی بوده امیدوارم بدردت بخوره،شب خوش.

فردا صبح حتما فیل تر شکن میریزم که بتوانم پیداش کنم، شایدم برم مخابرات از اون طریق پیگیری کنن  ، چون احتمال میدم یه ادم مزاحم باشه دلم خیلی شور می زنه

2823
2791
2779
2792