2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااتوبوس ازمشهد میومدیم کرمان مامان بززرگم چون بابابزرگم دوست داشت خربزه مشهدی براش خرید...کذاشت جای قسمتی که تواتوبوس ساک وچمدون میزارن ...بعد یه بچه مامانش پتو پهن کرده بود کف اتووبوس خوابیده بود بود اتوبوس ترمز زد چهارتا خربزه مشهدی بزرگ به طور متوالی خورد توسر این بچه اگه بگی این بچه بیدارشد فقط دماغش خاروند به خوابش ادامه داد

ایکه یبار داشتم میخندیدم بعد من عادت دارم وقتی میخندم طرف مقابلمو بزنم بعد طرف مقابلم پسر عمه ام بود زدم به پاشت دستم رفت تو خشتکش دیگه نگم...😐😂 از درد مرد 😐😂

کاربری دست دونفره

هیچی 

بابام جلسه مهم کاری داشت از رئیسان 😂

پشت تلفن گفت بابا من ماشینم اینجا نیست چطور بیام عموم گفت خودم با بوق و گل ریزون با پیکان بار میبرمت🤣

منو بگو گفتم هنننننن پیکان؟میخوای ما هم جلوتون اسپند دود کنم؟🤣🤣🤣

کل جمع رفت روی هوا 

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

اینکه روزعروسیم بجااینکه اسفندوبچرخونم دورسردامادبعدبریزم رواتیش کلاریختمش روسردامادفیلمشم حذف نکردن نامردابلدنبودم چجوریه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

اها یکی دیگه 

پسر عموی بابام اینا خیلییییی شبیه عمو کوچیکمه و توی یه روز به دنیا اومدم توی یه سال مثل دو قلو  میمونن

بعد روستامون بودیم همیشه خدا هم مثل هم لباس 

نشسته بود روی یه تخت سنگ کنار چشمه منم مثل چی پریدم پشتش پیشونیشو بوس کردم دیدم برگشت گفت وااااا چته چی شده

تا یه مدت فرار میکردم ازش 😒😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
اینکه روزعروسیم بجااینکه اسفندوبچرخونم دورسردامادبعدبریزم رواتیش کلاریختمش روسردامادفیلمشم حذف نکردن ...

روز عروسی خالم به من نقل دادن ...گفتن عروس وارد میشه نقل بریز روسرش اوناهم قدشون بلند بود عروس داماد من نقلا پرت میکرد توسرشون بدبختا

روز عروسی خالم به من نقل دادن ...گفتن عروس وارد میشه نقل بریز روسرش اوناهم قدشون بلند بود عروس داماد ...

🤕😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

امان از دوخت شلوار حاضری ......قبل رفتن دنبال عروس رفتم کمی صورتمو بشورم توی حیاط خم شدن همانو خشتک جر خوردن همان.....ولی اینجور وقتا فقط  دلسوزت ک دوس دخترت بوده ب دادت میرسه.بنده خدا بشمار سه ردیفش کرد

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اها یکی دیگه  پسر عموی بابام اینا خیلییییی شبیه عمو کوچیکمه و توی یه روز به دنیا اومدم توی یه ...

ای واااای ....

من یه درجه کمتر برام اتفاق افتاد 

عقد عموم بود پسرا داشتم اذیتمون میکردن برادر عروس ازما کمی بزرگتر بود کت عموم پوشیده بود منم نمیدونستم عموم نیست ازپشت زدم بهش گفتم عمو عمو اینم لاشی جلو ملت باخنده گف جووونم عموووو