2777
2789
عنوان

نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 46 پست
کارشناس کارش تعیین مبلغ هست ، نه اینکه بگه تعلق میگیره یا نه، چند تا سوال در مورد شرایط زندگی و تحصی ...

حضوری میپرسه،من باید برم پیش کارشناس یا اون میاد.چه حرفایی بزنم آخه نت خونده نوشته هرچی شان خانم کم باشه یا وضعیت مالی خانم بد باشه نفقه کمتری تعلق میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری میپرسه،من باید برم پیش کارشناس یا اون میاد.چه حرفایی بزنم آخه نت خونده نوشته هرچی شان خانم کم ...

نه بابا ، زنگ میزنن، هم به شما و‌هم به همسرتون، ولی منم برام عجیبه برای ناشزه نفقه نمیدن که

نه

میخوایید طلاق بگیرید؟؟؟ 

یه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدین و بگین که از سال ۹۷ منو طلاق ندادن، ازدواج مجدد همسرتون هم مجوز طلاق شماست. این موازد رو در دادخواست متذکر شوید و اقدام به طلاق کنید. اگر همسر هم نیاد به دادگاه و... اگه دادگاه شرایط رو احراز کرد غیابی طلاق میده.

موفق باشید‌.

میخوایید طلاق بگیرید؟؟؟  یه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدین و بگین که از سال ۹۷ منو طلاق ...

ممنون ولی من بخاطر نفقه پرسیدم شرایط طلاق میدونستم بازن ممنون شب خوش

میخوایید طلاق بگیرید؟؟؟  یه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدین و بگین که از سال ۹۷ منو طلاق ...

اگ شوهره با حکم دادگاه زن گرفته باشه ک نمیشه بعنوان دلیل طلاق مطرحش کرد درسته؟

نه بابا ، زنگ میزنن، هم به شما و‌هم به همسرتون، ولی منم برام عجیبه برای ناشزه نفقه نمیدن که

اخه شمارم نگرفتن بخاطر همین،بله منم اطلاع نداشتم اگه داشتم هزینه نمی‌کردم برم شکایت کنم