2777
2789

روضه خونه یکی از بستگان بودیم یه خانم ناشناس که زیرچادرش دستش پربوداومد روزختم هم بود اخرای زیارت عاشوراکه داشتیم سفره رومیچیدیم همه رفتن سجده وقتی بلندشدن من دیدم سمت اون خانوم کلاسفره خالی بودباعجله پاشدکه بره چادرش لبش زیرپای یکی گیرکرد کشیده شد چندتاپلاستیک ازدستش افتاد فهمیدیم نذریااونسمت سفره روورداشته از جاهای دیگم نذری دستش بودجانداشت

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم از این ادمایی که بچه هاشون رو بزووور هزارتا کلاس میخواهن بفرستن پزشکی همشم پزشون رو میدن اخرم هیچ پخی نمیشن بددددم بیااااااااااااااادددددد😑

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یه بنده خدایی بود تازه عروسی کرده بود ...هر چی میخورد میذاشت وضعیت ! مثلا کمپوت گیلاس .زولیا و بامیه .سالاد الویه ....بعدش فهمیدم خونه پدرش خیلی فقیر بودن 

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
طفلی😂😐

تیپش خیلی باکلاس مرتب بودبااینکه چادری بود

اینکارازشون بعیدبوداصلادرشانشون نبود

ولی من تو کف اینم چطورتوسجده اونهمه جمع کردوکسی ندید

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
تیپش خیلی باکلاس مرتب بودبااینکه چادری بود اینکارازشون بعیدبوداصلادرشانشون نبود ولی من تو کف اینم ...

😂😂🤦🏻‍♀️

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

ی دوست داشتم دوران دبیرستان اومد خونمون ک واسه امتحان باهم کارکنیم،داشت با آب و تاب تعریف میکرد رفتیم خونه مادرشوهر آبجیم خیییییلی باکلاسن غذاهای عجیب میخورن ی مرغ آوردن سرسفره ک باید نخ شکمشو میکشیدی از تو شکمش آلو و کشمش و اینچیزا میوردن بیرون ما اصلا نمیدونستم چجوری باید بخوریمش..🥴🥴.خلاصه مامانم صدا زد بیاین ناهار از قضا اون روز غذامون مرغ شکم پر بود دوستم بنده خدا چشمش ب مرغه افتاد کلا پاشید ازهم..حالا قیافه من😒🙄

قیافه دوستم😳😱 

قیافه مادرشوهر خواهرش ک خییییلی باکلاسن😏😏

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم