2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی😘😘😘🤍🤍🤍 ن عشقم بعدش مثبت شد ولی هنوز میترسم 🥺

فدات عزیزم 😗😗😗

دیگه ترسی نداره ان شاءالله به سلامت بغلش بگیری🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
انشالله یدونه نی نی سالم و صالح و ناز توی دلته که قراره دنیاتو قشنگ تر کنه..

فدات بشم من😘😘 خدا ب همه اونایی ک منتظرن نی نی بده 

من خودم بعد پنج سال خدا بهم داد

شوهرم از خوشحالی ب همه خونوادش خبر داد😂 خیلی استرس دارم میگم نکنه اشتباه باشه

🥲🥲🥲🥲🥲 درک میکنم ولی همسر من دهنش بشدت قرصه مامانم برعکس لپه خیس نمیخوره تو دهنش ☺️😅برا همین تصمیم گرفتم تا آزمایش نرفتم به کسی نگم،یه بار بی بی چک شبیه هاله بود مامانم به کل فامیل خبر داده بود😪

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

من یازده ساله ازدواج کردم🥲منم دعا کنین دامنم سبزشه

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

آزمایش از بی بی چک زودتر تشخیص میده گلم

تاحالا عکس رنگی نگرفتی؟ 

رفتم ،،مشکل از همسرم بود واریکوسل داشت ولی دکترا تشخیص نمیدادن،بلاخره یه ماه پیش عمل کرده

رفتم ،،مشکل از همسرم بود واریکوسل داشت ولی دکترا تشخیص نمیدادن،بلاخره یه ماه پیش عمل کرده

عمل کرده خداروشکر پس دیگه مشکلی نیس عزیزم ایشالله ب زودی باردار میشی

بیخیال باشی بهتره استرس خودش مانع بارداری میشه