2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟؟؟؟؟

84 بازدید | 13 پست

تا حالا شده تولدتون رو بقیه فراموش کنند؟!

درسته میگن اگه از کسی انتظار نداشته باشی راحت تر زندگی میکنی ولی خب آدم احساس میکنه که چقدر از بقیه دوره و اونقدر که تو بهشون اهمیت میدی اونا نمیدن...

البته خانوادم یادشون نرفته بود ولی دوستام و آشناها هیچکس یادش نبود🚶🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه استوری میذاشتم ولی امسال گفتم نذارم ببینم کیا یاد من هستن😂🤦🏻‍♀️

باور کن من انقدر به همه گفتم حتی رو ساعت تولدمم حساسمم میترسن فراموش کنن همه ساعت ۴ تبریک میگن😂😂😂 

ولی دوستایی داشتم که براشون جشن تولد و بهترین کادو رو گرفتم در نهایت حتی تولدم رو تبریک نگفتن .....😅😅

خب پس درکم میکنی الان😂💔

ارع😂من که میگیرم بی‌خیالی تو هم اگه میتونی همین کارو کن 

بعضی مواقع هم ممکنه از قبل خودم با شوخی و...  یادشون بندازم که روز تولد حداقل تبریک بگن😂

تا چند سالی کلیییی رفیق داشتم یا مثلا قبلا نامزد داشتم هیچکدومشون تولدم یادشون نمیموند همش میگفتم چقدر تنهام..بابامم بخاطر اشتباهاتو انتخابای اشتباهم اهمیت نمیداد.از وقتی با این شوهرم ازدواج کردم هم بابام تولدامو تبریک میگه بهم پول میده هم شوهرم یادش میمونه برام کیک و اینا میگیره..دیگ دوستایی ک قبلا داشتم همرو از زندگیم بیرون کردم الان فقط دوتا دونه رفیق دارم ک تولدم همیشه یادشونه😍منظورم اینه آدمای بی ارزش و ب درد نخور زندگیتو از زندگیت بیرون کن.کسایی ک واقعا دوستت دارنو نگه دار چ خانواده چ فامیل چ دوست.چ فایده ادم مثلا ۱۰۰ تا دوس داشته باشه ولی یکی از یکی بدرد نخور تر..بجاش یکی دوتا رفیق واقعی داشته باش ک برای هم جون بدید