2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گوشی وسیله ی شخصیه مثل مسواک و من خودم گوشی دیگران رو بر نمی دارم اما بازم خوشم نمیاد رمزش رو نده

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
کنجکاو میشم ک چی داره توش

نامزدم بهم نه رمز داده تابحال نه گذاشته بدون اینکه کنارم باشه تو گوشیش بگردم اگه گوشیشم دستم داده فقط واتساپشو باز کرده زیر نظر خودش تو گوشیش بگرد چرا🤔

این شرایط ماست منتها اونی که رمز نمیده منم و هیچیم ندارم ، فقط حریم خصوصی برام مهمه،اما گوشی اون همیشه دستمه😄

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

میگم  مگه چی داری ک نمیزاری 

برو بدرک خاک تو سرت 😐😂

والا 

حریم شخصی بحثش جداست 

اینکه حساسیت نشون بده بدهههه

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

از لحاظ شرعی تجسس تو گوشی همسر حرامه!

و بدون اجازه نباید بهش دست بزنید، خدارو خوش نمیاد

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
این شرایط ماست منتها اونی که رمز نمیده منم و هیچیم ندارم ، فقط حریم خصوصی برام مهمه،اما گوشی اون همی ...

کاش اونم اینو میگفت همش میگه چون فلان جا حرف گوش نکردی یا اهمیت ندادی بهت نمیدم یا بهونهای دیگه

از لحاظ شرعی تجسس تو گوشی همسر حرامه! و بدون اجازه نباید بهش دست بزنید، خدارو خوش نمیاد

خب منم نمیگم بذون اجازه که میگم اصلا دستم نمیده تابحال ده دقم دستم نداده ک حتی نگه دارم چ برسه رمز بدونم تجسسسس کنم😅