2777
2789
عنوان

قتل

309 بازدید | 15 پست

شمام مثل من موقع کار کردن داستان جنایی  گوش میدین؟

من نمیدونم چرا میگن روحیه خانما لطیفه ولی اکثرمون از همچین چیزایی خوشمون میاد.

واقعا این تلقینایی که بهمون میشن خیلی عجین.

نه گوش نمیدم ولی علاقه دارم میخونم💁

انقدم بدم میاد بعضیاش ابکیه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا برعکس خیلی برام سنگینه فیلم پوست شیر از فضولی دارم میبینم قسمتای اولش حالمو بد کرد .

من که فقط کمدی ...

روزی روزگاری در مریخ چقدر چرت بود اجباری دیدمش چون کمدی بود  ..

ونزدی هم از تعریف زیاد دیدمش

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من فیلم ترسناک زیاد میبینم 

اما پادکست گوش نمیدم 

خیلی داغونم میترسم با این داستان های جنایی یه بار بلایی سر کسی بیارم 

خیلی مظلومما 

اما درحال منفجر شدننم  

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

من نه اصلا روحیم با قتل و‌قاتل و جنازه مقتول جور در نمیاد. در خانواده ای بزرگ شدم که به واسطه شغلشون خیلی جنایت شنیدم و‌پرونده دیدم ولی واقعا حتی به عنوان یک شنونده سالهاست زجر میکشم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
پادکست و از castbox گوش میدم اگه خواستی اسم کانالم بهت میدم

داستان جنایت واقعی رو تعریف میکنه یا فقط داستان تعریف میکنه؟

طرز بیانش خوبه؟ادمو نمیترسونه،؟ا

لایک نکنید ، اگر مخالف نظرمی ریپلای نکن، خوب باشیم💚                  💚توکلة علی الله💚
من فیلم ترسناک زیاد میبینم  اما پادکست گوش نمیدم  خیلی داغونم میترسم با این داستان های ج ...

بنظرم فیلم ترسناکا خوب نیستن  بیشترش غیر واقعیه ولی پادکست باز بهتره از رو واقعیته 

فیلما خیلی رو ادم تاثیر میزارن اصن واسه همین ساخته شدن

داستان جنایت واقعی رو تعریف میکنه یا فقط داستان تعریف میکنه؟ طرز بیانش خوبه؟ادمو نمیترسونه،؟ا

نه نمیترسونه مثل یه راوی پرونده های واقعیو تعریف میکنه

واقعا پیدا کردن یه داستان جدی به زبان فارسی خیلی سخته

واقعی هاش وحشتناکن🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون