2821
2789
عنوان

چقدر تلخ گذشت

249 بازدید | 10 پست

سال ۹۸ با کلی سختی باردارشدم انگار خدا دنیارو بهم‌داده بود ولی خوشحالیم‌دوام نداشت کوتاه بود پسرم ۶ماهونیم باهام موند دیگه حرکاتاش‌و واضح حس میکردم میچرخیددلم تکون میخورد گفتن مشکل ژنتیکی داره 

درگیر ازمایشاتش شدم مردمو زنده شدم تا جوابش بیادمتاسفانه دوتا جهش پیداشد که گفتن یکیش به مشکل بچه میخوره شوهرم ازمایش تعیین ناقلیت داده همش استرس دارم همین چندروز جوابش میاد خیلی حالم بده بااینکه خودمو واسه همه چیز آماده کردم ولی بازم نگرانم

بعد چندماه قطع شدن ا ی ن س تا الان وصل شدم دیدم همه یا زاییدن یا باردارن دلم گرفت گفتم فقط من بدبخت بودم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی الان بچه تو شکمت نیست؟

مثل اینکه بد توضیح دادم ببخشید..نه دو سال پیش سقط کردم یک روز بود رفته بودم تو ۷ماهگی😭😭😭نابود شدم تازه سرپا شدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
مثل اینکه بد توضیح دادم ببخشید..نه دو سال پیش سقط کردم یک روز بود رفته بودم تو ۷ماهگی😭😭😭نابود شدم ...

اخی عزیزم منم شش روز دیگه میرم تو هفت ماهگی کاملا حستو درک می کنم ایشالله خدا نی نی سالم بهت میده نگران نباش

اخی عزیزم منم شش روز دیگه میرم تو هفت ماهگی کاملا حستو درک می کنم ایشالله خدا نی نی سالم بهت میده نگ ...

ممنونم بسلامتی عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلش کنی.حرکتاشو حس میکنی؟

الان نه خیلی در حد نبض تکون نمی فهمم این قضیه نگرانم کرده

جفتت چیه؟

من خلفی بودجفتم از۲۰ هفته ریز متوجه شدم دیگه ۲۶ هفته بودم فکر کنم کامل چرخیدنشو حس میکردم 

جفتت چیه؟ من خلفی بودجفتم از۲۰ هفته ریز متوجه شدم دیگه ۲۶ هفته بودم فکر کنم کامل چرخیدنشو حس میکردم ...

جفتم خلفی فقط،بندنافش تک شریانی نمیدونم ربطی داره یا نه چرخش تا حالا حس نکردم

جفتم خلفی فقط،بندنافش تک شریانی نمیدونم ربطی داره یا نه چرخش تا حالا حس نکردم

دکترت چی میگه؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز