2777
2789
عنوان

پریدن پلک چشم چپ😐😐😩😩

92562 بازدید | 10 پست

سلام خانما

ان شاءالله شبتون بخیر باشه😍❤

خانما 

پلک چشم چپ من، از ساعت ۶ عصر تا الان، هر دقیقه چندبااااااار می پره. انگار نبض می زنه. 

خسته شدممممم🥲

مال چیه خب😐؟؟ 

یه بار باشه، میگن خبر از اومدن مهمون داره. 

الان ۶ ساعته که پلک چشمم مداوم داره می پره. تا ساعت ۱۰:۳۰ اینا فاصله ش بیشتر بود. الان دو ساعته که هرررر دقیقه پلکم نبض می زنه یا اصطلاحا می پره😐

چه کنم🥲😩

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
از اعصابه یا اینکه نزدیک پریودته

جدی؟ هر دو🥲🥲🥲

دندون عقلم داره در میاد. همون طرف صورتم (سمت چپ) 

ممکنه بهش مربوط باشه؟ اخه میگن صورتم ورم کرده🥺🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یچیر قرمز بزار روش بگو من تورو خوشحال کردم توهم منو خوشحال کن😐😑😑😑😑

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یچیر قرمز بزار روش بگو من تورو خوشحال کردم توهم منو خوشحال کن😐😑😑😑😑

قرمز🤔😐

قرمز🤔😐

اره من بعضی وقتا ماتیک میزنم 😑 مامانم میگه قبلا اینطوری میکردیم اینطوری اروم میشد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
جدی؟ هر دو🥲🥲🥲 دندون عقلم داره در میاد. همون طرف صورتم (سمت چپ)  ممکنه بهش مربوط باشه؟ اخه ...

نه همون از پریودیه چون منم نزدیکش که میشم پرش پلک میگیرم یا وقتایی که خیلی زیاد عصبی میشم اینجوری میشم

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

والله قدیمی ها میگن پلک چشم چپ اگر بجنبه یا بپره یابلرزه یعنی میخواد یک خبر بدی بشنوه.من همیشه پدرم اینارو بهم میگفت ،خب من تحصیلکرده بودم،اول باور نمیکردم.اما مگبعد هروقت چشم چپم لرزید متوجه شدم خبر بد یا مشکلات خاصی برام پیش اومد.بخاطر همین این چیزها که مردم خرافات میدونند رو من خرافات نمیدونم.باتشکر

والله قدیمی ها میگن پلک چشم چپ اگر بجنبه یا بپره یابلرزه یعنی میخواد یک خبر بدی بشنوه.من همیشه پدرم ...

سلام عزیز پایین چشم چپ هم بزنه بده؟

شاملش میشه؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم