2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنین اولین بار که

207 بازدید | 20 پست

پریود شدین واکنشتون چی بود و چند سالتون بود 

امشب یاد اولین باری ک شدم افتاد چقدددد سخت بود واسم 

من تا قبلش اصلا نمی دونستم همچین چبزی هست انقدددددددد گریه کردممممم الان یادم میاد دلم واسه خودم میسوزه😂

۱۲سالمم بود 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
من اول دبیرستان شدم خیلی بد بود روم نمیشد به مامانم بگم تند تند لباسمو عوض میکردم میشستم یادم میفته ...

چقد دیر شدی خوش بحاااالت 

اره من از چند نفر شنیدم مدتها پریود میشدن ولی به مامانشون نمیگفتن خیلی سخته یکی میگف تا یکسال به مامانم نمی گفتم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار دوم راهنمایی بودم

داشتم درس میخوندم یه دفعه یاد حرف مربی بهداشتمون افتادم که میگفت تعداد انگشت شماری از  زنهای دنیا هیچوقت پریود نمیشن منم همون لحظه دعا کردم خدایا منم جزء اونهایی باشم که هیچوقت پریود نمیشن.

دو ساعت بعدش برای اولین بار پریود شدم

کلا کائنات علاقه عجیبی به بیلاخ  کردن من داره

.

چقد دیر شدی خوش بحاااالت  اره من از چند نفر شنیدم مدتها پریود میشدن ولی به مامانشون نمیگفتن خی ...

کلا ژنتیکیه توی خانواده مادرم همه دیر میشن. اصن خجالت میکشیدم یه وضعی انگار جنایت کردم هر وقت یادم میفته میگم حالا من عقل نداشتم واقعا مادرم متوجه نشد؟

اول دبیرستان یا دوم دبیرستان خداروشکر خونریزیم کمه حتی بدون نوارم میشد کنترل کرد ولی کلاس پنجم که بو ...

خوشبخالتون چقد دیر شما پریود میشدینننن 

اره مال ماهم خیلیا در میزد 

من تابستون که قبول شده بودم هفتم

خونه خالم بودم😬

ولی خیلی کم شدم اون روزوفقط لکه بود 

چون از اطرافیان زیادشنیده بودم دوست داشتم هرچه زودتر تجربه کنم و یادمه اون روز توی دلم چقد خوشحال شدم 

نمیدونستم یه روز به غلط کردن میوفتم😵🥴 

آنچه قسمت توست؛ازکنارت نخوادگذشت...:)
اولین بار دوم راهنمایی بودم داشتم درس میخوندم یه دفعه یاد حرف مربی بهداشتمون افتادم که میگفت تعداد ...

🤣🤣🤣🤣🤣اخییییی من حات بودم دیگه هرچی میخواستمو برعکسش میگفتم

من تابستون که قبول شده بودم هفتم خونه خالم بودم😬 ولی خیلی کم شدم اون روزوفقط لکه بود  چون ا ...

عجیبههههه اولین نفری هستی ک میشنوم از اومدنش خوشال بودی😂

من تا چند سال همه ش دعا میکردم نیااااد الان خواهش میکنم بیاد و نمیاد😂

خوب ولی چنان درد دارم که اصلا قابل کنترل نیست 

اووو چ بد

من کلاس سوم راهنمایی بودم دقیق ی ماه قبل شروع مدارس شدم خیلی هم خوشحال بودم چون هیچکی از دوستام باورشون نمیشد تا اون موقع پریود نشده بودم آخه همه قبل من شدن

بعد پریودی به شدت خوشکل شدم دلیلشو هم نمیدونم

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

عجیبههههه اولین نفری هستی ک میشنوم از اومدنش خوشال بودی😂 من تا چند سال همه ش دعا میکردم نیااااد ال ...

بچه بودم چون زیاد ازش شنیده بودم دوست داشتم تجربه کنم 😅

آنچه قسمت توست؛ازکنارت نخوادگذشت...:)