2821
2789
عنوان

اندومتریوما

335 بازدید | 16 پست

من اندومتریوز پیشرفته دارم.‌کیست شکلاتی و چسبندگی تا لگن و روده.

یه بار پانکچر شدم و ۱۰تا تخمک بالغ یه جنین هم تشکیل نشد.شوهرمم واریکوسل که نمیدونستیم.

دکتر میشه شوهرت خوب که شد بیا دوباره پانکچر.میشه تو اردیبهشت.

خسته شدم.دارم دارو جلوگیری میخورم که بیشتر اندومتریوزم رشد ن‌کنه

چرا خدا باهام اینکارو کرد؟نارایی دارم.۳۴سالم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دچارشم اسی حدود دو ساله اقدامم خیلی ناراحتم هم سنم باهات یه سمتم درگیره 

من اول یه طرف درگیر بود بعد پانکجر ناموفق دوطرف‌ درگیر شد

من مادروپدر ندارم.خیلی تنهام.دلم بچه میخاد.چرا خدا بامن اینکارو کرد

من اول یه طرف درگیر بود بعد پانکجر ناموفق دوطرف‌ درگیر شد من مادروپدر ندارم.خیلی تنهام.دلم بچه میخا ...

منم تنهام و غریب مادر دارم اما همش به فکر برادرمه پانکجر همون ای وی اف هست اسی

دکتر به من الان ازمایش داده به شوهرمم اسپرم که باید بره

حالا خدارو شکر من یکی دارم 

شاید ذخیرتخمدانک کمه برو آزمایش بده

قبلا هم کم بود شوهرم اسپرمش ضعیف الان دکترم باورش نمیشه من طبیعی باردار شدم ولی الان منتظرم شوهره بره ازمایش اسپرم انتظار خیلی بده اسی جاریم پنج تا داره اخریش دو قلو همش ننش تا منو میببنه میزنه تو سرم با اینکه نگفتم‌مشکل داریم

قبلا هم کم بود شوهرم اسپرمش ضعیف الان دکترم باورش نمیشه من طبیعی باردار شدم ولی الان منتظرم شوهره بر ...

من چی بگم که نه بچه دارم و نه جنین

میدونم شرایط شما هم سخته

خدا ما رو دوست نداره وگرنه بهمون بچه میداد اونم چندتا

من چی بگم که نه بچه دارم و نه جنین میدونم شرایط شما هم سخته خدا ما رو دوست نداره وگرنه بهمون بچه م ...

بخدا دلم داره میترکه اسی 

چشمم به بچم مییوفته دلم میسوزه طفلک تنها مونده تا صدای بچه همسایه رو میشنوه میره پشت در وامیسته گوش بده صدای یه بچه دیگه رو خودم تنهام دلم میخواد بچم پشت داشتت باشه 

بخدا دلم داره میترکه اسی  چشمم به بچم مییوفته دلم میسوزه طفلک تنها مونده تا صدای بچه همسایه رو ...

حق داری درکت میکنم.پیگیر دکتر رفتن باش.اقدامم کن.امیدوارم زودتر من و شما بچه دار بشیم.

حق داری درکت میکنم.پیگیر دکتر رفتن باش.اقدامم کن.امیدوارم زودتر من و شما بچه دار بشیم.

الهی امین خسته شدم از امتظار و بی بی چک زدن خدا دامنت رو سبز کنه اسی جان

طب سنتی رفتی تا حالا میگن خوبه من یادمه سر پسرم بادکش میکردم‌ و سردی نمیخوردم و مرغ و....حذف الانم دلرم رعایت میکنم البته ولی خبری نشده

الهی امین خسته شدم از امتظار و بی بی چک زدن خدا دامنت رو سبز کنه اسی جان طب سنتی رفتی تا حالا میگن ...

ممنون.نه دارم دارو جلوگیری میخورم شیمیاییه نمیشه همزمان برم طب سنتی

یکی مثل شما بود یه بچه داشت.بعد ۳سال اقدام دوبار بچه دار شد.صبوری کن