2777
2789
عنوان

چله سوره حشر ...

240 بازدید | 9 پست

دوستان گلم سلام..

قصد داریم انشالله با همت شما عزیزان گل به نیت ظهور حضرت مهدی(عج الله تعالی شریف) چله سوره حشر و دعای فرج بگیریم.

شروع چله از روز شنبه 15 بهمن ماه،مصادف با میلاد حضرت علی(علیه السلام) و پایان چله 24 اسفند ماه

از خواص این سوره مبارک به روایت پیامبر (صلی الله علیه و آله) بسنده میکنم که فرموندن:هر کس سوره حشر را قرائت کند،بهشت و جهنم و کرسی و حجاب های آسمانهای هفت گانه و زمین های هفت گانه و هوا و باد ها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان،همگی بر او درود و صلوات میفرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش میکنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر از دنیا برود شهید محسوب میشود .(ثواب الاعمال ص 117)

چی از این بهتر که کائنات برامون دعا کنن و درود بفرستن؟

عزیزان سوره حشر 24 آیه و 3و نیم صفحه ست..

بیان روزانه چند دیقه برای امام زمانمون وقت بزاریم،میگن کسانی برای ظهور دعا میکنن زمان ظهور خوشحال و سربلند هستن.

بیاین از غافلین نباشیم.

دوستانی که مایلن در این ختم و چله بزرگ شرکت کنن همینجا لطفا اعلام کنن

انشالله تمام کسانی که در این ختم شرکت میکنن خیر دنیا و آخرت نصیبشون بشه

و فردای قیامت به واسطه این سوره مبارک و پر برکت،و نیت پاکشون برای ظهور ،در پیشگاه خداوند متعال رو سفید باشن.

(از عزیزانی که مخالف هستن خواهش میکنم نظر ندن و تاپیک رو ترک کنن تا تنشی به وجود نیاد😊)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم زمان شروع شو بگین فقط یه سوال در مورد چله دارم ایام حیض چیکار باید کرد میشه خوند یا باید نایب بخونه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
منم هستم زمان شروع شو بگین فقط یه سوال در مورد چله دارم ایام حیض چیکار باید کرد میشه خوند یا باید نا ...

قبول باشه عزیزم..انشالله همیشه زیر سایه لطف الهی باشین.

ایام حیض هم اشکالی نداره خودتون میتونین ادامه بدین چله رو

با وضو و لمس نکردن آیه های قرآن

قبول باشه عزیزم..انشالله همیشه زیر سایه لطف الهی باشین. ایام حیض هم اشکالی نداره خودتون میتونین ادا ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله ظهور آقا صاحب الزمان و حاجت روایی همه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕